http://www.allegro.pl/item167829867_...per_cena_.html
Słuchajcie, a co myślicie o tej aukcji?Warto zaufać?Koleś pisze że importowany z japonii.Czy mogę mieć pewność że to taki sam aparat jak sprzedają u nas w sklepach?:/
http://www.allegro.pl/item167829867_...per_cena_.html
Słuchajcie, a co myślicie o tej aukcji?Warto zaufać?Koleś pisze że importowany z japonii.Czy mogę mieć pewność że to taki sam aparat jak sprzedają u nas w sklepach?:/
1. 80 negów i 80 neutrali - wiem, że poza tym wybija się, aż ponad 2000 pozytywnych aukcji, no, ale...Zamieszczone przez slimaczek_20
2. nie ma słowa na temat gwarancji...
3. no i można pomyśleć, że się czepiam... ale... 3 tygodnie temu kupiłam telefon z Allegro, gdyby nie to, że nie chce mi się łazić za 200 zł po komisariatach, to serio szlag by sprzedawcę trafił - miał być stan abrdzo dobry, wręcz nowy - przyszedł masakryczny gruchotrównie dobrze mogła mi wysłać cegłę, bo się dzwonić z tego nie da
![]()
Tak juz jest z alledrogo, a swoja droga powinnas pogonic typa dla zasady. Oszustow nalezy konsekwentnie tepic. A co do tego olka, to Japonie on widzial na widokowkach, bo wyprodukowany w Indonezji
Kupuj 510, cena poszla ostatnio mocno w dol![]()
[quote="Mysikrólik"]
2. nie ma słowa na temat gwarancji...
Gwarancja roczna.
Słuchajcie a co myślicie o mju 750:/.Bo ja już naprawde się pogubiłam.
Więc dobry aparat z co ważne optyczną stabiizacją! Mam i nawet dobrze działa.Zamieszczone przez slimaczek_20
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Nigdzie nie mogę znaleźć recenzji na temat tego mju 750.A ze względu na to że sp nie mogę znaleźć, a 510 mi się nie podoba wizualnie to zaczęłam rozglądać się za czymś kompletnie innym.Facet w sklepie doradził mi mju 750.Podoba mi się z wyglądu(czarny) i ta stabilizacja obrazu jest bardzo kusząca.A z drugiej strony ten maluch w porównaniu do 500 czy 510 ma taki malutki zoom:/.
Jeśli możecie to napiszcie coś wiecej o tym modelu.
Lepiej mi sie operuje ciut wiekszym aparatem,ale może kwestia przyzwyczajenia...
Czy ten mju 750 jest wart swojej ceny ok 1100-1200zł?
Recenzje tego mju masz tu. Wg mnie nie ma porowniania do ultrazoomow chociazby z powodu braku ustawien manualnych. Prosta malpa i tyle, z tym ze stabilizacja i duza iloscia gotowych tematow.
Albo czekasz i znierasz na SP550UZZamieszczone przez krzysiekz
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Ja bym poczekał, SP550 to już nowa generacja, może jakością zdjęć nie zabije, ale ma wreszcie wszystko to czego brakowało poprzednikom, przez co nie tamte modele nie stały się hitem. Ten prawdopodobnie będzie. Wszystko na to wskazuje
/*...................*/
/* ...........................*/
A tak BTW: to czy ktoś ma jakieś potwierdzenie, że w niektórych "małpkach" Olympusa rzeczywiście jest stabilizacja? Bo mi to wygląda na chwyt marketingowy, a w rzeczywistości podbicie ISO, w celu skrócenia czasu otwarcia migawki. Jakoś w żadnym z modeli, które widziałem, nie ma opcji włączenia stabilizacji na małym ISO. Jednak mało ich widziałem, dlatego pytam...