Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Olympus lt-1

rodzyn
    Gość

Olympus lt-1

OLYMPUS LT-1 - prawdziwa skóra chroniła go, przed uszkodzeniami podczas ekstremalnego używania i przenoszenia itp- aparacik używałem wszędzie tam, gdzie wzięcie lustra, powodowło niepożądane reakcje fotografowanych- streeta itp

Aparacik dalej jest w pelni sprawny.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P1040013.jpg
Wyświetleń:	148
Rozmiar:	1,03 MB
ID:	30399   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P1040015.jpg
Wyświetleń:	152
Rozmiar:	1,02 MB
ID:	30400   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P1040020.jpg
Wyświetleń:	159
Rozmiar:	796,8 KB
ID:	30401   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P1040023.jpg
Wyświetleń:	165
Rozmiar:	1,00 MB
ID:	30402  

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P1040017.jpg
Wyświetleń:	149
Rozmiar:	1,01 MB
ID:	30403  

Mieszka w
    bardzo daleko...
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ciekawe sprzęta! W tym przypadku wolałbym jednak Olympusa XA Jest nawet mniejszy a szkle pisze się że fantastyczne.
    Nikon F i D / Olympus OM + Pansonic G / Mamija 645

rodzyn
    Gość
    tu też szkło oczywiscie niesamowite, natomiast skórka okazała się świetnym wynalazkiem - wszelkie szybkie chownie po kieszeniach aparatu, nie było dla niego destrukcyjne i sprawdziło się: dziś mozna włożyć film i focic - więcej w ostatnim etapie, od drugiej trzeciej klasy podstawówki robiły nim zdjęcia też moje dzieci, reszte można sobie dopowiedzieć.....

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów