Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Helicon Filter 4.93.2 i Photo Safe 2.30

| OlyJedi Awatar zbyma72age
    Mieszka w
    Tarnowo Podgórne
    Siła reputacji
    154
    Moja galeria

Helicon Filter 4.93.2 i Photo Safe 2.30

Stara wersja Helicon Filter 4.93.2 stała się całkowicie bezpłatna i godna do zainstalowania.
    http://www.heliconsoft.com/filter_downloads.html
    Obsługuje 8 i 16bit kolor. Ma obsługę profili kolorów sRGB, Adobe RGB, ProPhoto RGB, ColorMath RGB. Kilka języków w tym Polski. Możliwość dodawania komentarzy tekstowych i głosowych.
    Również Helicon Photo Safe 2.30 (od 04.03.2010r) jest całkowicie free. Można otwierać przy pomocy menu kontekstowego Windows Explorer, możliwość zapisu na dysk CD i DVD, można obrazy szyfrować hasłem ZIP, teraz zintegrowana z Helicon Filter. Interfejs także w j.polskim.
    Pozdrawiam i polecam
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Zrzut_Helicon_Filter.jpg
Wyświetleń:	208
Rozmiar:	241,4 KB
ID:	30347   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	ZrzutHeliconPhotoSafe.jpg
Wyświetleń:	197
Rozmiar:	322,7 KB
ID:	30349  
    "Kiedy się chce otrzymać dobrą odpowiedź, trzeba zadać dobre pytanie"

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez zbyma72age Zobacz posta
    Stara wersja Helicon Filter 4.93.2 stała się całkowicie bezpłatna i godna do zainstalowania.
    http://www.heliconsoft.com/filter_downloads.html
    Obsługuje 8 i 16bit kolor. Ma obsługę profili kolorów sRGB, Adobe RGB, ProPhoto RGB, ColorMath RGB. Kilka języków w tym Polski. Możliwość dodawania komentarzy tekstowych i głosowych.
    Również Helicon Photo Safe 2.30 (od 04.03.2010r) jest całkowicie free. Można otwierać przy pomocy menu kontekstowego Windows Explorer, możliwość zapisu na dysk CD i DVD, można obrazy szyfrować hasłem ZIP, teraz zintegrowana z Helicon Filter. Interfejs także w j.polskim.
    Pozdrawiam i polecam
    Dzięki. pozdrawiam hb.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    plusik do reputacji
    Fajny program!
    Pozdrawiam, Andrzej.
    E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42