zwłaszcza E-30 w promocji i kilka szkieł z cb jest bdb zakupem.
A szkło takie , że żal każdego dnia - bez niego.
czeka mnie jeszcze miesiąc leżenia w domu --> mam czas
a ceny moim zdaniem spadną po przedłużanej promocji
Polecam się
Uziemiony gipsem![]()
Polecam się
Piszecie tak o tym szkle 9-18, że aż mi zal tyłek ściska bo mi takie zamówione uciekło sprzed nosa w listopadzie. Nagle przy odbiorze okazało się że nie dotarło z hurtowni i w zamian mam parę innych niepotrzebnych rzeczy.
Chyba nie mam szczęścia do szerokokątnych bo to już drugie podejście, (wcześniejsze było do rybiego) i też nie spasiło
Jesli zaś chodzi o cashback to można z niego skorzystać o ile wiem w kilku interentowych sklepach, a na pewno w fotozakupy.pl
Pozdrawiam
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
nie przeczę, że tak nie jest, ale znam tą kwestię tylko od strony zakupów interenetowych dlatego tylko o tym mogłam pisać
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs