Lepiej zapłacić dziesięć złotych więcej i sobie "pomacać". W końcu dycha to nie tak wiele.
czyli towar , którego oficjalnie nie chcą wyprzedawać u siebie , wyprzedają przez Basię.
Ja kupowałem już kilka razy . W sumie dwa razy to body . Pierwszym razem E 330 i to odrazu w sklepie ale potem to E 3 przez internet z dostarczeniem do sklepu . Było dużo taniej . Naprawdę duża różnica . Można było macać i robić foty . Wypróbowałem sobie tamte obiektywy ,które były w sklepie .
Było naprawdę ok .
pozdrawiam
YoulekArt Juliusz Zełudkowski
www.yart.5x.pl
Aktualne ceny w FJ są bardzo dobre. Do dostawy też nie miałem nigdy zastrzeżeń - zamawiałem coś kilka razy, zawsze z odbiorem w salonie. Nigdy nie było kłopotów. Jedynie raty maja nieciekawe, aktualnie chyba Cetelem, który nie jest atrakcyjny, zwłaszcza jak Ci się zdarzy spóźnić z ratą. Walą niemiłosierne opłaty karne.
"Fotografia jest jak seks - jak nie ma w niej uczucia, to technika niewiele pomoże"
Zamów w Efotojoker ze wskazaniem na sklep pomacaj, popstrykaj (pewnie
będą meli różne szkiełka) sprawdź ilość klapnięć lustra, kup i Bądź Szczęśliwym
Posiadaczem !![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
O Fotobasi było głośno w okolicy Bożego Narodzenia 2007. Ludzie wpłacali pieniądze za sprzęt, a sprzętu nie dostawali. Sporo się wtedy mówiło o oszustwach, przekrętach itd. Choć wcześniej mieli dobrą reputację.
Pewnie po tych problemach przejął ich Fotojoker.
"Fotografia jest jak seks - jak nie ma w niej uczucia, to technika niewiele pomoże"
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK