Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 72

Wątek: Czy kupować w Fotojokerze?

rodzyn
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez SmakMiodu*PL Zobacz posta
    Aparat na pewno jest w sklepach dostępny. Kupiłem swojego E-30 w grudniu 09 bezpośrednio w sklepie FJ. Musiałem mieć przy sobie obiektyw i kartę, gdyż w sklepie ponoć nie mieli. Gdy wziąłem do ręki pierwszy raz samo body, coś mi nie leżał. Dopiero po dołączeniu obiektywu sytuacja się zmieniła. Inny aparat, inaczej się układa Jestem przekonany, że we Wrocławiu jest kilka FJ. Pewnie, w którymś mają go na składzie. Ja pytałem przez telefon w sumie w czterech sklepach i jechałem na pewniaka tam, gdzie był wystawiony. Życzę udanych zakupów.
    Ja też , zwłaszcza , że powoli zmierzamy do końca promocji.

| OlyJedi Awatar doomin
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Lepiej zapłacić dziesięć złotych więcej i sobie "pomacać". W końcu dycha to nie tak wiele.

| OlyJedi Awatar Sebu$
    Mieszka w
    Miasteczko : Wieś : * *niepotrzebne skreślić
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez doomin Zobacz posta
    Lepiej zapłacić dziesięć złotych więcej i sobie "pomacać". W końcu dycha to nie tak wiele.
    towar macany należy do macanta

.
    pozdrawiam serdecznie, Sebu$

rodzyn
    Gość
    czyli towar , którego oficjalnie nie chcą wyprzedawać u siebie , wyprzedają przez Basię.

| OlyJedi Awatar youlekart
    Mieszka w
    Wejherowo
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ja kupowałem już kilka razy . W sumie dwa razy to body . Pierwszym razem E 330 i to odrazu w sklepie ale potem to E 3 przez internet z dostarczeniem do sklepu . Było dużo taniej . Naprawdę duża różnica . Można było macać i robić foty . Wypróbowałem sobie tamte obiektywy ,które były w sklepie .

Było naprawdę ok .

pozdrawiam
    YoulekArt Juliusz Zełudkowski
    www.yart.5x.pl

| OlyJedi Awatar Roba66
    Mieszka w
    Galicja... koło Oświęcimia
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Aktualne ceny w FJ są bardzo dobre. Do dostawy też nie miałem nigdy zastrzeżeń - zamawiałem coś kilka razy, zawsze z odbiorem w salonie. Nigdy nie było kłopotów. Jedynie raty maja nieciekawe, aktualnie chyba Cetelem, który nie jest atrakcyjny, zwłaszcza jak Ci się zdarzy spóźnić z ratą. Walą niemiłosierne opłaty karne.
    "Fotografia jest jak seks - jak nie ma w niej uczucia, to technika niewiele pomoże"

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Sebu$ Zobacz posta
    ale Fotobasia to firma kupiona przez Fotojokera więc jest to celowe działanie

"Sklep Fotograficzny, Sklep - serwis internetowy stanowiacy wlasnosc Fotojoker Spólka z o.o. zarejestrowana przy ul. Strzeleckiej 11, w Kedzierzynie-Koólu. Firma Fotojoker Spólka z o.o. jest wpisana do Krajowego Rejestru Sadowego pod nr KRS 0000174257, udostepniony pod adresem http://www.fotobasia.pl. Wlascicielem sklepu jest Fotojoker Sp. z o.o. ul. Strzelecka 11, 47-230 Kedzierzyn-Koóle, NIP 749-10-03-358"

.
    Dam sobie uciąć że rok temu nie było takiego info, bo szukalem dosyć dokladnie

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Zamów w Efotojoker ze wskazaniem na sklep pomacaj, popstrykaj (pewnie
    będą meli różne szkiełka) sprawdź ilość klapnięć lustra, kup i Bądź Szczęśliwym
    Posiadaczem !
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar Roba66
    Mieszka w
    Galicja... koło Oświęcimia
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    O Fotobasi było głośno w okolicy Bożego Narodzenia 2007. Ludzie wpłacali pieniądze za sprzęt, a sprzętu nie dostawali. Sporo się wtedy mówiło o oszustwach, przekrętach itd. Choć wcześniej mieli dobrą reputację.
    Pewnie po tych problemach przejął ich Fotojoker.
    "Fotografia jest jak seks - jak nie ma w niej uczucia, to technika niewiele pomoże"

| OlyJedi Awatar NightCrawler
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rodzyn Zobacz posta
    Pytanie : czy z odbiorem w sklepie , jest to jeszcze zakup przez internet, z możliwościa zwrotu w ciągu 10 dni?
    O ile wiem, jeżeli odbierasz w siedzibie firmy to nie. Ale się mogę mylić. Kiedyś już był ten temat na forum poruszany i Grizz się wypowiadał, ale szczerze to nie pamiętam jak to było.
    ...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
    Moje próby i Moja strona
    PAJACYK