Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: Czy kupować w Fotojokerze?

| OlyJedi Awatar dominius
    Mieszka w
    Chocianów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Czy kupować w Fotojokerze?

Czy ktoś kupował E-30 w Fotojokerze? Chciałbym kupić E-30 własnie w Fotokojerze ale osobiście zeby móc obadać przez zakupem , sprawdzić ilość zrobionych zdjęć, czy nie jest uszkodzony na pierwszy rzut oka itp.:/ Niestety na stronie e-Fotojoker aparat jest dostępny tylko wysyłkowo.:\
    E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
    Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Ostatnio oglądałem w FJ w Galerii Krakowskiej. I sobie stał na półce. Inna sprawa, że i tak kupiłem przez neta.
    Ale coś mi świta, klubowicze tu pisali, że można zamówić przez stronę FJ ze wskazaniem sklepu. Wtedy sobie obmacasz i kupisz lub nie.
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar dominius
    Mieszka w
    Chocianów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    No właśnie nie wiem jak lepiej. e-fotojoker umożliwia 2 rodzaje sposoby dostarczenia towaru.
    1.Bezpośredni odbiór od kuriera w domu.
    2.Odbiór w placówce Fotojokera.
    Za "1" przemawia szybsza dostawa i niższa cena dostawy - 19,50 zł ale za 2gą opcją przemawia to, że można aparat obmacać i posprawdzać na spokojnie czy wszystko z nim jest ok. ale za to koszt dostawy (nie wiadomo czemu) droższy - 29,50 zł no i minus taki, że sprzedawca może podmienić egzemplarz na jakiś wystawowy : \ Zapewne wielu kupowało E-30 wlasnie w Fotojokerze ze względu na najniższą cenę (chyba). Jaką opcję wybieraliście?
    E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
    Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dominius Zobacz posta
    ...Zapewne wielu kupowało E-30 wlasnie w Fotojokerze ze względu na najniższą cenę (chyba). Jaką opcję wybieraliście?
    ja tak kupowałem - nie żałuję
    http://torian.pl/produkt,Olympus_E-30_BODY,303
    http://www.opineo.pl/opinie/torian-pl
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar namor11
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    ja kupowałem w Fotozakupy moje E-30 i miałem 130 zrobionych zdjęć.Przesyłka gratis

| OlyJedi
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Kupowałem E-3 w Fotojokerze z odbiorem w sklepie. Mogłem wszystko dokładnie sprawdzić. Sprzedawcy dali mi się pobawić ZD 12-60 (kupowałem samo body). Dziwili się, że przez neta jest dużo taniej, niż od nich z półki.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    polecam fotobasie, kupowalem sprzęt 200 zł taniej a przyszło z fakturą i pudełkiem fotojokera, oni sobie robia chyba sztuczną konkurencje

rodzyn
    Gość
    Pytanie : czy z odbiorem w sklepie , jest to jeszcze zakup przez internet, z możliwościa zwrotu w ciągu 10 dni?
    Kupowałem u nich pierwszą G1 i trochę musiałem czekać, mimo , że miała być dostępna- ale generalnie wszystko OK

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Aparat na pewno jest w sklepach dostępny. Kupiłem swojego E-30 w grudniu 09 bezpośrednio w sklepie FJ. Musiałem mieć przy sobie obiektyw i kartę, gdyż w sklepie ponoć nie mieli. Gdy wziąłem do ręki pierwszy raz samo body, coś mi nie leżał. Dopiero po dołączeniu obiektywu sytuacja się zmieniła. Inny aparat, inaczej się układa Jestem przekonany, że we Wrocławiu jest kilka FJ. Pewnie, w którymś mają go na składzie. Ja pytałem przez telefon w sumie w czterech sklepach i jechałem na pewniaka tam, gdzie był wystawiony. Życzę udanych zakupów.
    Ostatnio edytowane przez SmakMiodu*PL ; 9.03.10 o 09:16

| OlyJedi Awatar Sebu$
    Mieszka w
    Miasteczko : Wieś : * *niepotrzebne skreślić
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Qben Zobacz posta
    polecam fotobasie, kupowalem sprzęt 200 zł taniej a przyszło z fakturą i pudełkiem fotojokera, oni sobie robia chyba sztuczną konkurencje
    ale Fotobasia to firma kupiona przez Fotojokera więc jest to celowe działanie

"Sklep Fotograficzny, Sklep - serwis internetowy stanowiacy wlasnosc Fotojoker Spólka z o.o. zarejestrowana przy ul. Strzeleckiej 11, w Kedzierzynie-Koólu. Firma Fotojoker Spólka z o.o. jest wpisana do Krajowego Rejestru Sadowego pod nr KRS 0000174257, udostepniony pod adresem http://www.fotobasia.pl. Wlascicielem sklepu jest Fotojoker Sp. z o.o. ul. Strzelecka 11, 47-230 Kedzierzyn-Koóle, NIP 749-10-03-358"

.
    pozdrawiam serdecznie, Sebu$