-
na 27 Tola świetnie się szczerzy. Chyba mój faworyt.
31 - Bachus świetnie pozuje. Cień jakiś się tam za psiakiem wkradł. Szkoda.
33,34 - bardzo fajne
37 - mocne, ale zasuwa hehe
Bardzo fajne zdjęcia. Sie podoba. Pozdrawiam
-
Ladna seria.. 37. swietnie.
-
-
Bardzo ładne zdjęcia i psiaki. Pozdrawiam
-
17, 22 i wszystkie trzy portreciki - super.
Pozdrówka.
-
2, 8, 16, 23 - te najbardziej wpadły mi w oko. Naprawdę bardzo fajne foty. Może zbyt dużo powtarzalnych kadrów wrzuciłeś alenie chodzi tylko o zdjęcia tylko też o samych bohaterów.
Pozdrawiam
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 17
Twoje pieski wyglądają na bardzo zadowolone a to w ludziach lubie najbardziej. Mało kto daje tyle serca i poświęcenia. A te zdjęcia pokazują to. Super
Pozdrawiam
-
-
Bardzo ładna panoramka, widzę że towarzyszyli Ci Twoi "piescy przyjaciele"
-
Od zawsze w moim życiu były obecne zwierzaki, koty, psy. Julcia ma 5 lat, Wiro 9 miesięcy. Stając się właścicielem jakiegokolwiek zwierzęcia trzeba mu poświęcić czas, zapewnić odpowiednie żywienie, opiekę weterynaryjną, sprawić aby życie obok nas było dla niego możliwie najlepsze. Niestety nie wszyscy pamiętają o tych wartościach, schroniska są przepełnione, a ludzie traktują zwierzęta jak przedmioty.
Moje psy, cóż, chyba są szczęśliwe.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów