Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 93

Wątek: Martwe czy gorące pixele jeszcze raz... :((

rodzyn
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez tomeczeks23 Zobacz posta
    Rozmawiałem dziś z polskim serwisantem Olka - od razu stwierdził, że rozumie moje uwagi i w związku z tym prosi o przysłanie aparatu wraz ze zdjęciami i szczegółowym opisem. Poszła płyta + word po angielsku na wypad gdyby czesi mieli jednak problem z rozwikłaniem polskiego..
    To ja trzymam kciuki.

Alleg_pl
    Gość
    również trzymam kciuki

| OlyJedi
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dziękuję ogromnie za forumowy support . Całe szczęście że żona nie jest modelką bo by mi dała za każdego pixela na jej mordce

rodzyn
    Gość
    cyt:
    .. dobra żona- męza korona...
    Kciuki nadal aktualne.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    I jak się spodziewałem... zwracają aparat z komentarzem: wyregulowanie, sprawdzenie, oczyszczenie... Aż we mnie wrze z soboty rana :/. I od razu komentarz, że jeśli nie będę zadowolony to zawsze mogę skontaktować się z główną szefową Olka na Polskę..

Tylko co oni mogli wyregulować??? Uruchomić mapowanie pikseli czy wsadzić matrycę do -80 stopni???

| OlyJedi Awatar Dar-i-jush
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Nie rozumiem. Dostałeś dokumenty z serwisu z adnotacją o niezadowoleniu i kontakcie z szefową?

Rozumiem, że problem nadal występuje?

Alleg_pl
    Gość
    Mysle ze mozesz zachaczyć RE albo Jack'a.
    Bylo juz nie raz tak ze pomagali rozwiazywac problemy, bo jack to ich czlowiek na naszym forum.

bo to co ta matryca u Ciebie wyprawia to jest tragedia, tak napewno nie powinno być, moje duzo starsze e400 robilo niebo mniej zaciapkany obraz.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Wesoły Miś Zobacz posta
    Nie rozumiem. Dostałeś dokumenty z serwisu z adnotacją o niezadowoleniu i kontakcie z szefową?

Rozumiem, że problem nadal występuje?
    Informację o możliwych krokach w wyniku swojego niezadowolenia dostałem dzwoniąc telefonicznie na Suwak 3 do p. Bagińskiej. Główna szefowa to p. Karpińska do której w razie właśnie niezadowolenia mogę się zwrócić... Na infolinii powiedzieli krótko: zostało wykonane sprawdzenie, wyregulowanie i oczyszczenie. Czyli w sumie nic, bo co to znaczy wyregulowanie? Zaczynam żałować wpakowania się w Olka...

_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez Alleg_pl Zobacz posta
    Mysle ze mozesz zachaczyć RE albo Jack'a.
    Bylo juz nie raz tak ze pomagali rozwiazywac problemy, bo jack to ich czlowiek na naszym forum.

bo to co ta matryca u Ciebie wyprawia to jest tragedia, tak napewno nie powinno być, moje duzo starsze e400 robilo niebo mniej zaciapkany obraz.
    Rozmawiałem też telefonicznie z p. Jackiem (w zeszłym tygodniu). Bardzo kompetentna osoba która od razu zaleciła przesłanie aparatu, w przeciwieństwie do pozostałych tam pracujących osób od których dostałem maila z informacją, którą już w tym wątku cytowałem. Aparat podejrzewam, że dostanę fizycznie w poniedziałek. Sprawdzę go oczywiście dokładnie i jak zobaczę na 1/40-tej tyle punktów co wtedy, to niech stracę ale nalot na Suwak 3 :/
    Ostatnio edytowane przez tomeczeks23 ; 20.03.10 o 20:48 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar NightCrawler
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Czyli jeszcze aparatu nie masz w rękach a już psioczysz... poczekaj. Jeżeli nie zrobili to wojna, ale jeżeli zrobili i wszystko jest ok to tylko sam siebie nakręcasz...
    ...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
    Moje próby i Moja strona
    PAJACYK

Alleg_pl
    Gość
    myslalem ze dostales juz puszke.

najpierw sprawdz. moze regulacja to poprostu zmniejszenie nieprawidlowego wzmocnienia obrazu. stad te piksele.

nie oceniaj zanim nie dostaniesz do reki...