Hmm, sam oceniłeś swoje prace, ja mogę jedynie potwierdzić Twoją opinię.Zamieszczone przez sebaok
Nie byłbym tak bezlitosny...............grzybek coś w sobie ma![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Fakt, gdyby grzybka przyciąć odpowiednio (góra i prawa strona precz), to by się obronił.Zamieszczone przez voovoo2
a jakby sie skoncentrowac na promykach slonca na grzybku i wokol niego, to by cos z tego bylo![]()
Zamieszczone przez sebaok
Wiesz sebaok, ja pracuje w firmie pogrzebowej, gdzie mój szef stwierdził, że będzie fotografował pogrzeby przy użyciu C-725. Wszelkie próby wytłumaczenia mu, że to nie najlepszy pomysł zotały potraktowane jako atak na jego osobę. Wyobraźcie sobie robienie tym zdjęć w kościołach jak jest msza pogrzebowa. Kurde to moim e-500 z FL-36 trzeba się nieźle napocić, żeby to zrobić, ale mój szef "WIE LEPIEJ BO ON TU JEST SZEFEM" i my fotografujemy właśnie C-725.
to wstaw pare fotek z tych pogrzebow i podeslij linka szefowi-jak zobaczy opinie to moze kupi cos lepszegochociaz moze nie wypalic, bo jak tu komentowac fotki z pogrzebu...
Zdjęcia mam w firmie, a tam dopiero będę w poniedziałek. A tak na dodatek zdjęcia robią pracownicy którzy obsługują pogrzeb (ci od noszenia trumny). I oni nie umieją robić zdjęć - włączają tryb auto, trzymają aparat pół metra przed sobą na wyprostowanych rękach i naciskają przycisk niezależnie od tego czy aparat ustawił już ostrość czy nie.
A grzybek moim zdaniem fajny. Jeśli to pierwsze próby robienia fotek - to lepiej niż dobrze :-)
Zdjęcia robiłem za pomocą odwróconego obiektywu lornetki