ja także kupiłem w EURO.
gdzieś na forum dawałem test tej sigmy od pełnej dziury, ale nie mogę tego znaleźć. Jak znajdę to podam linkę![]()
ja także kupiłem w EURO.
gdzieś na forum dawałem test tej sigmy od pełnej dziury, ale nie mogę tego znaleźć. Jak znajdę to podam linkę![]()
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
Moja SIGMA walsnie sie piecze w serwisie ciekawe co chlopaki wymysla, wyslalem ja z E1. Ostra to ona jest i to bardzo, ale AF do **** zazwyczaj BF, nawet zdaza sie jej ze po wlaczeniu aparatu af wogule nie dziala, trzeba recznie pokrecic pare razy pierscienem ostrosci az zacznie dzialac.
Wczoraj qpilem obiektyw a dzisiaj GORAL sprzedaje swojego za 700 zl.... ech. Kto na powaznie sie interesuje tym obiektywem powinien skorzystać jak najszybciej !!!!
...był Olek jest A6000
Jak zobaczyłem ofertę, to już chciałem dzwonić... ale nei twardy jestem ;p Dość szpeju ;pZamieszczone przez kisi
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ja zadzwoniłem, ale ktoś był szybszy![]()
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
Nie wiesz, że prawdziwy chłop nigdy nie ma dość?Zamieszczone przez grizz
![]()
Z pewnością nie jest to szkło dla każdego.Jego jasność jest do pewnego stopnia jego "wadą".Pełny otwór to wręcz papierowa GO.Umozliwia to wykonanie fotki w bardzo trudnych warunksch oświetleniowych.Jednak ostrość będzie bardzo ograniczona.Podziwiam tych,ktorzy uwazają że obiektyw ten przy przesłonie 1,4 umozliwi "normalne" fotografowanie.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Ja tam wolę mieć małą GO a nieporuszoną fotkę czy też zbytnio zaszumioną1.4 sie przydaje, lepiej miec niz nie miec
A jak dla mnie, to czlowiek/sylwetka na 1.4 jest okej.
Moja tez dziwnie ostrzy... HSM ma laga, a czasem totalnie nieostry obraz aparat uznaje za dobry... Musze sie z nia wybrac do Sigmy, ale zwyczajnie nie mam czasu... :/
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
To byłem jaZamieszczone przez dziobolek
już ją mam, dostawa na miejsce expresowa
Polecam interesy z tym człowiekiem
![]()
Sory za mały OFT ale myślę, że wybaczycie... jestem hapyy!!!
Pozdrawiam.
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
No, to gratuluję nabytku.Zamieszczone przez MicSzu
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"