Znów wszystkie wyprzedane![]()
Znów wszystkie wyprzedane![]()
A niech mi ktos powie, czy wsrod nas jest ktos z Warszawy kto posiada te Sigme 30/1.4?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
I półtora miesiąca oczekiwania bez gwarancji, że będzie. Zamówiłem i zrezygnowałem...Zamieszczone przez Woytec60
Dobrze wiedzieć...
Czy ktoś zdecydowałby się zrobić małe porównanie 30 vs 24?
Zależy mi przede wszystkim na zdjęciach reportażowych we wnętrzach domów kościołów itp - przede wszystkim średni plan i portet. Jestem ciekaw na ile dobrze sprawdzałby się w sytuacjach focenia np. przygotowań do ślubu czy pary młodej w kościele. Do zdjęć na zewnątrz od biedy nawet nieco przymknięty 14-45 wystarczy, ale wewnątrz to już bez lampy nie daje rady ...
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Powiedzcie mi proszę, jak wygląda praca AF w ciemnych miejscach, przy małej ilości światła, na ciemnych obiektach?
ZD50 jest suuuper, ZD35 się łatwo gubi, tak jak kity. A jak jest z S30? :> f/1.4 + HSM to POWINNO być dobrze, ale... Testował ktoś?
[Już naprawdę kończę z tymi pytaniami, a przynajmniej staram się :P]
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Czy ktoś mógłby wrzucić (może na RAWFotosite) kilka kadrów z Sigmy 30 f/1.4 na pełnej dziurze i na 1.8?
A może gdzieś są?
Niektórzy na forum mają to szkiełko![]()
w galerii sa... bodajże dka i dzemskiZamieszczone przez Oleryk
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ja mogę ale dopiero w weekendZamieszczone przez Oleryk
![]()
Dzięki, poczekam![]()