A czy body e-410 obsługuje wogóle silnik HSM ??
Teraz zobaczyłem że sigma ma HSM i nie wiem czy moje body to obsłuży
Czy ktoś wie może ?? Czy te body obsługuje ten silnik bo nigdzie nie moge znaleźć o tym zmianki nawet
A czy body e-410 obsługuje wogóle silnik HSM ??
Teraz zobaczyłem że sigma ma HSM i nie wiem czy moje body to obsłuży
Czy ktoś wie może ?? Czy te body obsługuje ten silnik bo nigdzie nie moge znaleźć o tym zmianki nawet
Ostatnio edytowane przez odzi_2005 ; 24.02.10 o 18:48
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Oki dzięki za infoa szukałem szukałem i znaleźć nie mogłem nawet napisałem do sklepu co oferuje ten obiektyw i nie potrafili mi powiedzieć czy obsługuje hehe
![]()
afaik, jesli obiektyw jest pod dany bagnet, i ma w specyfikacj AF, to af powinien dzialac. wiec HSM ma dzialac, nie ma zmiluj.
Już obiektyw wybrałem będę brał Sigme na początku Marca kupuje tak że już niedługo![]()
Jak będe miał obiektyw dodam kilka fotek
Mam pytanie nie dotyczące tematu
Czy do E-410 można kupić jakiś grip????![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Super dzięki za linka a myślałem że obiektyw będzie ostatnim wydatkiem w nadchodzącym miesiącu hehe![]()
przemysl tego gripa na spokojnie, mialem go przez tydzien z e400, i nie powalil mnie jakoscia, sprzedalem go. niema to jak dedykowany grip, ktorego niestety w ofercie niema.
ale zanim kupisz wez moze podjedz gdzies ogladnij, zebys sie potem nie rozczarowal jakoscia wykonania, i obslugi.
Tzn nie kupie go odrazu ale dzięki za postaJednak grip by się przydał do robienia portretów (wygoda)
![]()