Siemka !
Też mam z tym problem i noszę się z zamiarem ' inwestowania w szkła' półtora roku i .... wyostrzam i poprawiam w 'cyfrowej ciemni'w miarę swojej 'wiedzy'
.
Pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Oj Lolita,Lolita Nie Wiesz że okularnik brzmi dumnie![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 9.07.10 o 12:24 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
dumnie to nie wiem tu bym polemizowala w kazdym razie okulary strasznie mi przeszkadzaja do zagladania przez wizjer ,dioptry mam juz ustwaione na maksa![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
czekajcie w poniedzialek ma mi przyjsc 70-300 to niebawem napewno cos dodam ,a jak na razie to same gnioty pozostalydiop. mam +3 chyba ustawione
![]()
jezeli chce zrobic zdjecie gdy jest troszke ciemniej moja lampa wbudowana w 520 stce zaczyna wariowac ( mruga kilka razy,szybko pod rzad ) nie wiem czy da sie to wylaczyc czy poprostu doswietla jak nie zlapie ostrosci , prosze o rade co mam zrobic