No bardzo fajno ...
No bardzo fajno ...
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Dzięki hades. Będę w Chinach w ostatnim tygodniu sierpnia.
Szkoda tylko że na rasowe fotki nie bardzo będę miał czas.
Pozdrawiam.
Foteczki z górnej półeczki. Rajd po Chinach, po wszelkich zakamarkach. Najbardziej mi się podoba fotka z tym wyprężonym, z kamienną twarzą, w wybiglowanym mundurze wartownikiem z pałacem cesarskim w tle. To kwintesencja Chin. Państwo jest bogiem.
Przypominam sobie autora sprzed bodajże 7 lat, gdy był goniony z forum za zamieszczanie "gniotów", czyli portretów, na których modelami była rodzina. He, he, nie poznali się na nim i wołali - do rodzinnego albumu, do archiwum z tym, precz z naszych oczu. Żartuję.
Super, podoba mi się to przeplatanie, nowoczesności i "normalności" Chin. Świetnie poukładane, świetne zdjęcia. Oglądało się z ogromną przyjemnością.
Gratulacje, pozdrawiam.
Po ponad rocznej nieobecności na forum dziś postanowiłem tutaj wejść i trochę poczytać. Dziękuję za miłe słowa, choć Chiny to już odległa przeszłość. Gdyby ktoś chciał pooglądać jeszcze jakieś wyprawowe fotki, to zapraszam na moją stronę. Link w stopce.
pozdrawiam ŁB
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Pojechało by się, oj pojechało...poprostu inny świat
Rewelacja, aż czuć ten klimat![]()
Dołączam się do pochwał. Wspaniałe zdjęcia
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400