Podobnie jak zdjeciami z watku tak jstem zachwycony wystawą. Różnorodność, klimat tego kraju są nie powtarzalne. Oglądałem już wielokrotnie i zawsze z ciekawością powracam.
Podobnie jak zdjeciami z watku tak jstem zachwycony wystawą. Różnorodność, klimat tego kraju są nie powtarzalne. Oglądałem już wielokrotnie i zawsze z ciekawością powracam.
pozdrawiam Wiejo
Wspaniałe zdjęcia, jestem pod wrażeniem.
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Zacne zdjęcia gratulacje.
Musisz przyznać Panie Boże, że Ci pokoju nijak nie zakłócam i proszę tylko, byś mi tą samą miarką odpłacił." Colas Breugnon
W takim razie i ja wyrażę swój podziw![]()
sygnaturka
Duża różnorodność zdjęć. Świetnie się to ogląda.
super zdjęcia, fenomenalnie. ja planuję ale do Japonii w przyszłości![]()
E-520 + OWNUSER BH-E51 + 14-54 I + 40-150 + Samyang AE 85 mm f/1.4 IF UMC Aspherical + Metz 48 AF-1 + uczenie się
Świetne zdjęcia, obejrzałem klika razy. Zazdroszczę ujęć. W grudniu sam wybieram się na Sri Lankę, więc może uda mi się coś podobnego klimatycznie "wypstrykać". Duże gratulacje za fotki..
Ja też jestem pod wrażeniem! Dobre ujęcia i zdjęcia takie czyściutkie i pełne!
Wspaniała sprawa, fotki super, trochę koledze zazdroszczę tej wyprawy, ale przede wszystkim gratuluję. Pociesza fakt że nasze forum przyczynia się do zobrazowania świata i w życie innych może wnosić wiele dobrego. Pozdrawiam
Nie wiem dlaczego zamiast wejścia w galerię włącza się strona główna.
Pozdrawiam.