Wspaniałe zdjęcia
Gratuluję wycieczki i umiejętności
Wspaniałe zdjęcia
Gratuluję wycieczki i umiejętności
Pal sześć Indie, z tego co widzę jest znacznie czyściej niż Polsce! Pytanie do autora - czy w Chinach ludzie trzymają psy również dla towarzystwa, a nie tylko dla konsumpcji? A jeśli tak, czy trotuary są usłane psimi odchodami, jak u nas?
Back bird, nie nazwałbym tych zdjęć reportażem, raczej zbiorem pocztówek.
Hehe, dobre
Ulegasz stereotypom, pies to jest wyborny i DROGI! przysmak, na który stać tylko nielicznych, w dodatku są to specjalne rasy hodowane tylko w tym celu. Co do czystości na ulicach, to wcale społeczeństwo nie jest tak dobrze wychowane, po prostu zaraz idzie pani z miotełką i sprząta. Dzięki czemu każdy ma pracę.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Fotki zacne. Łukasz, gdzie teraz?
Niesamowite zdjęcia. Taka podróż - marzenie życia![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Jak na razie pozostaje mi miasto Poznań. Może w następną podróż zabierzesz mnie jako bagaż podręczny. Fotki pierwsza klasa.
E-510, Helios44M-4, ED 14-42, Kenlock 400
Kapitalna fotorelacja, przepelniona maxymalnym klimatem odwiedzanych miejsc. Zawsze szukam historii i klimatu w fotografii, ciesze sie ze wpadlem tutaj. bardzo dobre prace. Do zobaczenia na szlaku.
Strasznie lubię takie fotorelacje
Klimatyczne fotki - fajny wyjazd musiał być (wprawdzie w zeszły roku byłem miesiąc w Chinach, ale trochę Ci zazdroszczę tej różnorodności )![]()
pozdrawiam
Paweł
gratuluję! świetny reportaż, kapitalnie uchwycony klimat. zawsze fascynowała mnie Azja i ludzie tam mieszkający, dzięki tym zdjęciom wróciłem tam po raz kolejny.
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina