Może dla kogoś to się liczy, ale nie dla mnie. Zdecydowanie wolę coś w oczysisty sposób funkcjonalnego![]()
No właśnie zależy -popatrz się na Dynaksa 9 lub Dynaksa 7 - oba są tak oprzyciskowane, że ludzie się śmiali, że nie ma czegoś do wciskania tylko z przodu obiektywu. A700 i A900 jeszcze są w tym stylu, a ten mock jakby był już uproszczony. Może to tylko wrażenie, ale tak mi się to kojarzy.
Nie uwierzysz, ale o tym samym pomyślałem. Swoją drogą zwróciłem uwagę na jeden szczegół - dziwny bagnet - wystarczy obiektyw przyłożyć i nie trzeba przekręcać - trzyma jak na jakimś magnesie. Nie zauważyłem też styków. Albo jakieś super nowe wypaśne rozwiązania, albo są jeszcze w krzakach z nowym aparatem...![]()
O czymś jeszcze zapomnieli - o stopce na lampę błyskową.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
to na razie bardziej atrapy niż już realny sprzęt - przypomnijcie sobie Olkowe pomarańczowe pudełko obecne na wszystkich targach , chyba nawet przez dwa lata -
teraz Sonemu łatwiej, bo kierunki pokazało Mikro.
Mnie i tak najbardziej śmieszy ta cała marketingowa gadka, dlaczego to postanowili wypuścić małe aparaciki z wymienną optyką.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
miałam wcześniej sony alphę 200 i bardzo byłam zadowolona no teraz są nowsze wersje ale muszę przyznać że przy całym szacunku dla olympusa, aplhy są naprawdę dobre