znam wiele osób które dałyby się pokroić za bezgłośne lustro a nie takie
które płoszy półgłuche ptaki![]()
znam wiele osób które dałyby się pokroić za bezgłośne lustro a nie takie
które płoszy półgłuche ptaki![]()
W specjalnym ekskluzywnym wywiadzie dla portalu Amateur Photohrapher, niejaki Pan Pelkowski () z Olympus USA twierdzi, iz w przeciagu dwoch lat Olympus zrezygnuje z luster w calym systemie 4/3 DLSR . Rozwoj elektroniki i brak lustra spowoduje zmniejszenie masy, szybkostrzelnosc okolo 20 klatek na sekunde i mozliwosc prostej implementacji szybkich standardow nagrywania filmow. Twierdzi rowniez iz system u4/3 doczeka sie niebawem systemu autofocusa tak szybkiego jak w klasycznych DLSR-ach. Wyscig na megapixele nie bedzie kontynuowany i ich ilosc na poziomie 14 jest wystarczajacy, a zwiekszanie matryc do rozmiaru APS-C niezasadne. Poprawiajac obecne matryce mozna zmniejszyc szumy, a ich niewielkie rozmiary zapewniaja mniejsze wymiary obiektywow.....twierdzi Pan Pelkowski.
Mega ciekawy artykul.
http://www.amateurphotographer.co.uk...3.html?aff=rss
PS. Czyli wiemy juz co bedzie miala na pokladzie E-5![]()
Ostatnio edytowane przez enem ; 22.02.10 o 09:03
Olympus E-420 + ZD 25mm (kieszonkowy potffór) na poważnie , Nikon D7000, Nikon D600 + pokaźne stadko słoików do zabawy
Czyżby z ta ewolucja była jakaś lipa ?? Bo mnie się aktualnie pokazuje:
"Forbidden You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
jak próbuję tam wejść ??
Hahamoże to jednak fake był
bo strona już nie działa (to samo mam Ruff) Oszukali nas !
![]()
E-520+Ownuser BH-E51 [dwa kit'y, Helios 58mm 44M-4, Jupiter 135mm (Olympus FL-36R, METZ 36 AF-4, Phottix Tetra, KH-120)]
JAk to nie działa jak działa ? ;p
sprzęt: mózg + obskur(n)a kamera
Ja bym chciał by nowa pucha miała monitorek 6 cali i wgranego Androida wejście na kartę sim nawigację i żeby był kompatybilny z PSP, by można było mieć dźwięk migawki z nikona lub trzaśnięcie drzwiami z eski mesia, jeszcze żeby by był ładny z wymiennymi obudowami.