www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Oczywiscie rozumiem, ze sa to koszty postepu i rozwoju technicznego. Analogicznym jest pozbawianie przytaczanego tu juz schabowego smaku i zapachu, bo przeciez nadal jest schabowym... Nie, nie jest mi to niezbedne, lecz wlasnie jest smakiem i zapachem lustrzanek. Ot moje zdanie. Tak tylko marudze
Oppsss...chyba dostane bana, bo za bardzo OT !
Olympus E-420 + ZD 25mm (kieszonkowy potffór) na poważnie , Nikon D7000, Nikon D600 + pokaźne stadko słoików do zabawy
To tylko aparat fotograficzny - narzędzie do robienia zdjęć. Ma być dobre. Ma nie mieć smaku ani zapachu. Nie ma czegoś takiego, jak magia lustrzanek. Klisza nie ma duszy... Jeśli ktoś twierdzi inaczej, powinien wybrać się do specjalisty w biały kitlu![]()
No...... pozwole sobie z wielce szanownym Panem niezgodzicMysle, ze na ten temat mozna zalozyc odrebny watek, a dyskusja bylaby dluuuuga... Ja na przyklad uwazam ze kamienie maja "dusze", wiec zeczywiscie moze od razu do specjalisty...?
PS. Oczywiscie aluzje zrozumialem !!!!
Olympus E-420 + ZD 25mm (kieszonkowy potffór) na poważnie , Nikon D7000, Nikon D600 + pokaźne stadko słoików do zabawy
Ostatni news zdradza ze nie bedzie to puszka, bedzie to cos wazniejszego, nowa strona www
http://43rumors.com/ft5-new-olympus-teaser-for-the-e-5/