Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Wanna ultradźwiękowa

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Tylko jak go podgrzać do tych pewnie 30 paru stopni jakie się zrobią w łazience po oddaniu ciepła przez parę. Trzeba by go położyć chwilę pewnie na kaloryferze, albo potrzymać w innym nagrzanym miejscu. W lecie nie problem, ale zimą może być już zabawa. W każdym razie, ja, dopóki paprochy nie wpływają na zdjęcia, po prostu olewam sprawę. A dmuchać matrycę w chyba przez 5 lat 2 razy musiałem.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Jak łazienka mi zaparowuje podczas brania prysznicu, po otwarciu drzwi para znika w 5 minut. Temperatura też spada równie szybko.
    Przy czym ja tam bym się nie przejmował problemem czystości powietrza czy wilgoci tak, by robić świry z łazienką. Sprzedałem chyba całkiem sensowny sposób na usunięcie sporej ilości kurzu z powietrza dla przewrażliwionego użytkownika. Nie sądzę, by problem z kondensacją występował w opisanych przeze mnie warunkach. Powietrze najczystsze jest po deszczu, nie w trakcie opadu.
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Ale jak otworzysz drzwi, to napłynie suche, zapylone powietrze I tak można by prowadzić dyskusje akademickie pewnie w nieskończoność, a najlepiej to olać i iść robić zdjęcia.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez luc4s Zobacz posta
    Ale jak otworzysz drzwi, to napłynie suche, zapylone powietrze I tak można by prowadzić dyskusje akademickie pewnie w nieskończoność, a najlepiej to olać i iść robić zdjęcia.
    Pewnie, że napłynie, ale kurzu będzie mniej, przez jakiś czas.
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów