Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
W Krakowie wystarczy kod klienta aby kurier przyjechał, nigdy nie podwałem kodu ulicy/miasta.
Chciałem się pochwalić, że mój E-3 wrócił wczoraj z serwisu. Po pierwszych testach w warunkach domowych wszystko wskazuje na tym, że AF gra jak należy. Przede wszystkim jest zauważalna zmiana w pracy w układu. Właśnie, słychać i czuć, że pracuje. Tam gdzie złapał szybko, ale najprawdopodobniej niepewnie, zdaje się "dokręcać". Dzisiaj wypuszczę sprzęta na spacerek, popatrzę uważniej na pracę po remoncie.
A przy okazji pucha wróciła jak nówka sztuka nie śmigana. Guma cudnie przyklejona, aparat czyściutki jak prosto spod igły, matówka też. Aż normalnie gęba sama się cieszy![]()
BernArt - Moje zdjęcia
cześć
dziś wysyłam mój
mam nadzieje że będzie ok .
ile czekałeś na powrót aparatu?
pozdrawiam
BernArt - Moje zdjęcia
przed chwilką kurier zabrał moje e 3
mam nadzieję że wszystko bedzie ok
pozdrawiam
Dlatego wybrałem E-30 zamiast E-3 dla mnie była ważniejsza możliwość regulacji AF od szczelności. Z lekkim front focusem miałem problemy w E-510 i miałem tego dość. Ciągłego powiększania na LCD zdjęcie od razu po zrobieniu zeby z grubsza zobaczyć czy ostra tam gdzie chciałem bo na ekranie monitora to i tak różnie bywało.
E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/