Hejze, moment...
Pierwsze primo ,to zeby byla jasnosc ,ze ani nie chce nikogo obrazic,ani nie czepiam sie nikogo..
Drugie primo, to , ze twierdzenie,ze jezeli nie ma trybow Sport,Buzia,Urodziny Tesciowej czy inne ,to aparat z zalozenia jest profesjonalny...?! Sadze,ze to dowodem na powyzsza sytuacje nie jest..
Trzecie primosadze, ze czy aparat jest profesjonalny stanowia zupelnie inne czynniki jak np.parametry czy bogatsze wyposazenie zbedne dla laika .Mysle tutaj czyms takim jak np.mozliwosc podlaczenia gripa (to juz nie specjalna rewelacja), duza matryca,szybki procesor,wytrzymala migawka,"szybkostrzelnosc",duzy bufor pamieci ,wytrzymala obudowa ,uszczelnienia , bajery do kontroli obrazu (juz mi sie nie chce myslec) i co najwazniejsze:: Musi byc drogi
![]()
czwarte primo: slyszalem ,ze komputer pokladowy Apollo Ilestam mial moc obliczeniowa czy pamiec podreczna rzedu 60KB,czy na dzien dzisiejszy jest on rowniez zaliczanydo technologii kosmicznej???
Nie,bo byle pilot do TV ma wieksza ?? moc??![]()
Przepraszam za niezliczone uproszczenia,ale jestem zmeczony i nie mam juz sily myslec nad dokladnymi przykladami..