Hehe jasne jutro kupuje![]()
Hehe jasne jutro kupuje![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
sorki,ale bez sensu...wychodzac z tego zalozenia,po kiego grzybka obudowa dla E400???Zamieszczone przez KaarooL
lub E330? Te aparaty lacznie z E500 i sadze,ze nawet E1 stanowia jedna klase - amatorskich.
Gdyby nawet byla obudowa do E1,ktory cwierc wieku temu stal kolo 5kzl,to obecnie obudowa warta bylaby 3x tyle co sam aparat
A zatem nie zgadzam sie z tym co powiedziales,tym bardziej ,ze ja wlasnie bym kupil obudowe do E500,nie jest drogi sprzet ,wiec bym bez zalu wzial go ze soba pod wode zamiast np.D200 czy 30D...ktory jest juz duzo drozszy...
ponadto obudowa ksztaltowalaby sie w granicach 3500zl,bez lampy ktora mozna stosowac do innego olka...
Bo oba mają/miały mieć LV?Zamieszczone przez blacha
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Aaa przeciez oczywiste jest to (o czym juz pisalem), ze to E330 musi byc obudowa podwodna, bo ma LV i zalety lustrzanki, wiec nie wykorzystanie tego byloby bez sensu! Nie sadze, by pod woda kadrowanie przez wizjer bylo szczegolnie wygodne. Uzywajac LV z pewnoscia jest latwiej. E330 wprost idelanie nadaje sie do takich zastosowan. E1-amatorski segmentZamieszczone przez blacha
No nie wiem...
Pzdr
No moim skromnym zdaniem ,to na obecne czasy E1 jest korpusem w pelni zaslugujacym na miano przecietnie wyposazonej uszczelnionej lustrzanki amatorskiej.
Mam nadzieje ,ze w najblizszym czasie Oly wypusci profesjonalny (jak komus taki potrzebny -mi nie) lub semi-profesjonalny korpus,zobaczymy...
Swietnie rozumiem agrument ,ze E330 ma LV i Oly dobrze wykabinowal,ze te aparaty beda mialy obudowe podwodna. Chodzilo mi o stwierdzenie ktore odebralem jako pytanieo co komu obudowa do E500?
Jak to po co? Aby go uzywac pod woda!![]()
![]()
e-1 amatorski? Poszaleliście? Zupełnie się nie kwalifikuje do tego segmentu za względu na jedny prosty brak... nie ma trybu "zielony aparacik", programów: dziecko, dziecko śpiące, dzicko bawiące się, krajobraz, krajobraz nocny, portret rano, portret po południu, portret wieczorem, nocny portret, makro wewnątrz, makro na dworze... blablabla...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
święte słowa, moja żona nie tyka go bo nie ma AUTO. A potrfi cyknąć niezłe zdjęcia...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Zamieszczone przez grizz
Tylko, że dzięki trybom można ustawić opcje, których ręcznie nie ustawisz.
Jakie?Zamieszczone przez skow
Auto ISOZamieszczone przez Rafał Czarny