Bardzo przyjemne zdjęcie, Ania również.
Byłoby idealnie gdyby nie te dwie gałązki przed nogą, ale może niepotrzebnie się czepiam.![]()
Bardzo przyjemne zdjęcie, Ania również.
Byłoby idealnie gdyby nie te dwie gałązki przed nogą, ale może niepotrzebnie się czepiam.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Na pewno podoba mi sie kolorystyka, choc pierwszy plan deczko za ciemno.
Galazki pod nogami nie zauwazylem dopoki nie przeczytalem wypowiedzi rol6Ale zgodze sie z nim. Poza tym calkiem sympatyczne zdjecie ze sporym pozytywnym ladunkiem
TS
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ania jest super, Zdejmij ciutkę żółtego z buzi, gałązki i będzie sam miód.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki za komentarze. Na gałązki nie zwróciłem uwagi, bardziej razi mnie cień na twarzy (próbowałem coś z nim zrobić ale wychodziła mi jakaś karykatura). Spróbuję jeszcze coś z tą twarzą zrobić żeby nie była tak ciemna, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie
![]()
Ostatnie mi się podoba, nie przeszkadza mi nawet to że jest ucięte z lewej strony. W drugim natomiast myślę że niepotrzebnie znalazł się tam ten murek z tabliczką, odciąga moją uwagę od budynku katedry. Pozdrawiam
Lubię "pojechane" zdjęcia dlatego pierwsze (nr 68 ) podoba mi się najbardziej.
Pozostałe też są ciekawe,a w kwestii tabliczki to się zgadzam.
Ostatnio edytowane przez rol6 ; 19.01.11 o 09:10
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Co do tabliczki również się zgadzam. Pierwsze jest intrygujące! Taka fajna burza kolorów...mnie się podoba ; ) Ostatnie udane, choć troszkę boli to ciachnęcie...: ) Ogólnie jak na pierwsze próby to MZ jest bdb! : )
Dzięki za komentarze![]()
Czas troszkę temat wyciągnąć do góry
71. Zamek w Będzinie