Jaka funkcja? O_o
Jaka funkcja? O_o
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Bythom.com - Speaking of Supply, Oct 11
I don't know of a compact camera that sells for US$299 that could match what an E-PL1 can do.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Stary, ale w jakim stylu jary, imho testament Olkowych kolorków - smacznego!
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1041&message=40609542
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
ustawienie "fabryczne" kolorków mi osobiście nie pasuje, jakoś dalej "analogowy" jestem, ustawienia, które mnie zadowalają to "natural", ostrość 0, kontrast -1, nasycenie -2., w tym momencie zbliżyłem się do "jakości" fotek moich innych cyfraków
mnie troche boli ze w trybie "dla żony" nie mozna zmienic kolorow z domyslnego vivid na jakies inne.
To może niech robi na 'P'? Ja osobiście preferuję ten tryb niż auto.
Ostatnio edytowane przez Ar2 ; 14.02.12 o 21:01
Korzystał ktoś może z kart SanDisk Extreme 16GB 30mb/s? Czy są jakieś problemy z działaniem tej karty na e-pl1? Czy przy zapełnieniu karty powiedzmy w 90-95% zdarzają się jakieś dłuższe opóźnienia przy przeglądaniu lub robieniu zdjęć?