Strona 65 z 76 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 752

Wątek: Olympus E-PL1

Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    czyli co sprzedajemy e410? trudno mi znaleźć jakieś typowe informacje na temat mmf-1 i mmf-2 dlaczego tak na prawdę "2" jest tańszy o te 200zł tylko dlatego, że jest lżejszy? i jak to ma się do współpracy z zd50 2.0? ktoś się bawił, jakieś przykładowe zdjęcia - flickr wypluwa zaledwie 10 zdjęć.
    Czasami pstrykam > http://jestmeksyk.ovh.org

| OlyJedi Awatar ciukacz
    Mieszka w
    bydzia
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria

Odp: Olympus E-PL1

ciekawe czy beda jakies tajniackie poprawki w body firmware 1.2 czy tylko to co napisali...

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Czy ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć czy Oly nowym softem nie popsuł (wygładził) jotpega jak w nowych PENach?
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi Awatar ciukacz
    Mieszka w
    bydzia
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria

na niewprawne oko swiezo upieczonego wlasciciela e-pl1 moge powiedziec ze moje fotki wydaja sie tak samo nieostre jak byly w 1.1

Siła reputacji
    15
    Moja galeria

według opisu nowej aktualizacja to wsparcie dla nowego wizjera Vf-3

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi Awatar ciukacz
    Mieszka w
    bydzia
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria

coz mozna powiedziec... fajnie ze to body nie bylo jakims strasznym ograniczeniem dla tego obiektywu...

Awatar mirwena
    Mieszka w
    Kopenhaga
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Witam,

to ja się przywitam: "dzień dobry"...
    i zapytam:
    Pewnie temat był gdzieś wałkowany (jeśli tak, to nie mogłam znaleźć), ale czy wiadomo coś na temat mocno potencjalnej i raczej pobożnożyczeniowej możliwości zdalnego wyzwalania E-PL1? Czy jest to może kwestia software'u i lenia Olego to naprawy tego bug'a (jak dla mnie), czy też rzeczywiście hardware jest wybrakowane. Co jakoś mało mnie przekonuje, aby specjalnie dla tego modelu zmieniano "płytę główną". Odnoszę wręcz wrażenie, że idzie się w kierunku unifikacji - jedna płyta, a odpowiednie podzespoły dołączane są w zależności od ekonomiczności modelu.
    Czy ktoś "rozpruwał" aparat i próbował uzupełniać brakujące połączenia w porcie usb... jeśli takowe są. A może to kwestia braku jakiegoś podzespołu obsługującego zdalne wyzwalanie. Jakieś "pirackie oprogramowanie"?
    Przepraszam, że tak chaotycznie, lecz nie mogę zrozumieć jak może brakować takiej funkcji w aparacie, który posiada funkcję BULB. Nie ukrywam, że też chciałabym pobawić się time-lapsem

Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar ciukacz
    Mieszka w
    bydzia
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria

podejrzewam ze to efekt pozycjonowania produktu a nie bug

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    159
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez mirwena Zobacz posta
    Co jakoś mało mnie przekonuje, aby specjalnie dla tego modelu zmieniano "płytę główną". Odnoszę wręcz wrażenie, że idzie się w kierunku unifikacji - jedna płyta, a odpowiednie podzespoły dołączane są w zależności od ekonomiczności modelu.
    Czy ktoś "rozpruwał" aparat i próbował uzupełniać brakujące połączenia w porcie usb... jeśli takowe są. A może to kwestia braku jakiegoś podzespołu obsługującego zdalne wyzwalanie. Jakieś "pirackie oprogramowanie"?

Nie, nie wierzę że to może być tak proste. A jak baaardzo chcesz to TUTAJ jest pomysł rodem z KAP na wyzwalanie migawki czegokolwiek zdalnie. Razem z tanią chińską aparaturą RC wyjdzie w cenie pilota radiowego.
    The question is: What is a Mahna Mahna?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów