Strona 53 z 76 PierwszyPierwszy ... 343515253545563 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 752

Wątek: Olympus E-PL1

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam!
    Jestem posiadaczem od niedawna E-pl1. Jest sprawa która mnie irytuje, brak wspomagania Af przy braku czy też słabym oświetleniu. Czy jest szansa że, producent wypuści firmware w którym będzie wspomaganie af za pomocą wbudowanej lampy błyskowej?
    Czy macie jakiś sposób wyżej nie wymieniony w temacie na tą przypadłość, żeby nie powiedzieć ułomność.
    Ostrzenie manualne odpada bo jak ostrzyć i trafić widząc czerń na ekranie?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Wskaznik laserowy z jakims wzorkiem. Wspomaganie z lamp dedykowanych tez nie dziala, wiec takie wynalazki zostaja.
    4/3: E510, E410; m4/3: E-PM1

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Czy ktoś spotkał się już z takim wskaźnikiem laserowym czy też podświetleniem światłem białym, które można przypiąć do gorącej stopki która go zasila, i jest w pełni użyteczny pod względem gabarytów, i jakości wykonania.

Szkoda że nie zauważono tego faktu podczas testów, przy wypunktowaniu minusów tego aparatu.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Poczytaj komentarze: http://optyczne.pl/130.10-Test_apara...(5:cool:_.html

Przedaloby sie w samym tescie rozwiac watpliwosci...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mińsk Mazowiecki
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ja kupilem kiedys taki wynalazek:
    http://cgi.ebay.pl/Original-Skymaste...item2eb08d0ef3
    Swieci na 2 aku AAA nawet przyzwoicie. Malpiszonek sp350 troche lepiej lapie ostrosc, ale daje po oczach mocno fotografowanym. Wykonanie takie sobie, moja ma podpis Hama.
    Mozna by sie pobawic i dac tam diody ir, powinno tez pomoc, a nie oslepiac.
    Ostatnio edytowane przez krzysiekz ; 14.10.10 o 20:50
    4/3: E510, E410; m4/3: E-PM1

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Dziękuję za pomoc.
    Przeczytałem większość co było na temat e-pl1, szkoda że dopiero po fakcie. Bardziej byłem skupiony na porównaniach jego bezpośrednich rywali, niżeli sprawdzeniu jego funkcji. Dziwne jest to że pomimo że posiada wbudowaną lampę błyskową programiści nie wykorzystali jej jako asysta af.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Podejrzewam, że był to świadomy zabieg. Biorąc po uwagę grupę docelową, do jakiej jest kierowany ten aparat, mogłoby być dużo zwrotów z reklamacją z opisem "lampa się zepsuła i ciągle miga".
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Podejrzewam, że był to świadomy zabieg. Biorąc po uwagę grupę docelową, do jakiej jest kierowany ten aparat, mogłoby być dużo zwrotów z reklamacją z opisem "lampa się zepsuła i ciągle miga".
    Wystarczyłoby ustawić ją w menu jako domyślnie wyłaczoną a nie pozbawiać funkcji w ogóle. Choć akurat MZ spawarka i tak nie nadaje się do używania.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Trzymając sie juz takiego podejścia, to opis ,,aparat nie robi zdjęć" też pasuje.

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria
    Price check

Po ile teraz chodzi e-pl1 nowy lub używany?
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów