Strona 21 z 76 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 752

Wątek: Olympus E-PL1

| OlyJedi Awatar Ketstian
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez merti Zobacz posta
    Pierwsze zdjęcia testowe _2_ (te drugie jak wiadomo traktuje się z przymrożeniem oka )
    coś z tymi fotkami jest nie tak. Na 3200 iso prawie nie widać szumu. Co tu jest zgrane??

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Dobre odszumianie jpegów. I wcale nie takie nadzwyczajne, tylko po prostu na poziomie konkurencji. Poza tym dobrze oświetlona scena, mało cieni, mało szczegółów, na których można zaobserwować utratę detali - to wszystko sprzyja niskim szumom.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar Ketstian
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Czyli czekamy na ORF-y. One prawdę powiedzą

| OlyJedi Awatar kapir
    Mieszka w
    Staszów
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Dobre odszumianie jpegów. I wcale nie takie nadzwyczajne, tylko po prostu na poziomie konkurencji. Poza tym dobrze oświetlona scena, mało cieni, mało szczegółów, na których można zaobserwować utratę detali - to wszystko sprzyja niskim szumom.
    Mam wrażenie, że szum przy czasie 1/2000 będzie zdecydowanie mniejszy niż przy 1/30.
    "Jeśli chcesz uniknąć krytyki - nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim" (Elbert Hubbard)
    OM-D i OM1n: 12-50 Panas 20/1,7 OZ 50/1,8 OZ 135/3,5 vivitar 28/2,5 metz 54mz4i.

robuhoo
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan Zobacz posta
    Łączę się w życzeniach. Możliwe, że najlepiej dla nas by było, gdyby to nie było małe cztery-trzecie.
    Niech bierze , nie czeka . Jeszcze się rozmyśli i dokupi jakiegoś nikosia albo przepłaci coś znacznie droższego.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kapir Zobacz posta
    Mam wrażenie, że szum przy czasie 1/2000 będzie zdecydowanie mniejszy niż przy 1/30.
    Możliwe.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

EuroLiberty
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan Zobacz posta
    Łączę się w życzeniach. Możliwe, że najlepiej dla nas by było, gdyby to nie było małe cztery-trzecie.
    Nie ma szans. Wiem, że wg Adidasa "Impossible is nothing", ale w tym wypadku nawet trzy paski nie pomogą.

| OlyJedi Awatar marwis
    Mieszka w
    Gdansk
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    a na mnie te ujęcia na iso 1600 robią dobre wrażenie. Niektóre są na 1/30 a wyglądają ok (popatrzcie na włosy modela). Jakbym miał takie efekty z e410 to byłbym bardzo zadowolony... E-PL1 nie kupię, bo nie wchodzę w m4/3, ale to dobrze wróży dla następnych body 4/3.
    Oczywiście jest to robione w software, ale Nikon robi tak od kilku lat i wszyscy się zachwycają...
    E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90

| OlyJedi Awatar Roba66
    Mieszka w
    Galicja... koło Oświęcimia
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    "Fotografia jest jak seks - jak nie ma w niej uczucia, to technika niewiele pomoże"

| OlyJedi
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Czy jest już gdzieś w sieci film z porównaniem AF E-PL1 do innych modeli z m4/3? A może ktoś już bawił się E-PL1 i coś na ten temat może powiedzieć?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów