107, 108 oraz 110 najbardziej mi odpowiadaja.
107, 108 oraz 110 najbardziej mi odpowiadaja.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ostatnio edytowane przez zorka ; 1.07.10 o 22:55 Powód: Automatyczne scalenie postów
Pozdrawiam Zorka
Polecam ściągnąć Neat Image np z tej strony. To demo, ma pewne ograniczenia ale powinien Ci wystarczyć.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Maczki całkiem ładneOstatni mi się najbardziej podoba, swiatełko odegrało piękną role
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Bardzo Ci dziękuję.
Pozdrawiam Zorka
Ładne maczki ale "popracowałbym" krzywymi
Jak dla mnie zbyt pastelowe![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wiesz ja je właśnie rozjaśniłam bo wydawało mi się, że są za bardzo mocne. Obrabiałam je w domu przedwczoraj a po przyjściu rano do pracy (na komputerze firmowym) doszłam do wniosku, że są bardzo nasycone więc wczoraj nasycenie zmniejszyłam. Myślę, że problem polega na tym, że każdy ma inny monitor (ustawienia). Zrobiłam test(o którym oczywiście przeczytałam na forum) - zrobiłam zdjęcie pudełka z sokiem Caprio i później ustawiłam go przy monitorze ustawiając identycznie kolory. Inaczej nie umiem. Może jest jakiś inny sposób. A twoje maki są piękne.
Pozdrawiam Zorka
Po obróbce maki wyglądają bajkowo : )
Cała seria udana : )
Pozdrawiam : )