zorka, fajne kaczuchy ustrzelilaspozazdroscic
fajnie ze byly tak blisko i nie uciekaly (chociaz z drugiej strony szkoda ze byly statyczne). ta pierwsza bardziej mi sie podoba, a i druga tez jest calkiem fajna
plusior ode mnie za te kaczuchy
![]()
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 14.02.10 o 19:30
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Fajne kaczki. Najbardziej podoba mi się 35. Z poprzedniej serii podoba mi się 34 choć wydaje mi się, że chyba fajniej by bylo gdyby to pręciki były wyostrzone a nie platki ale to moje subiektywne zdanie)
Kaczuszki ladne.. wygrzewaly sie na sloneczku, bo to co pod nimi to skute lodem. Podobaja sie fotki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziekuję. Najpierw je nakarmiłam, dlatego tak odpoczywały. Wcześniej próbowałam złapać w locie, ale co tu dużo mówić do kitu.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Bardzo Wam serdecznie dziękuję. Kaczuszki ustrzeliłam w zeszłą niedzielę. Narazie u mnie pada, pada i jeszcze raz pada. Trzeba poczekać na lepszą pogodę.
Ostatnio edytowane przez zorka ; 14.02.10 o 20:17 Powód: Automatyczne scalenie postów
Pozdrawiam Zorka
Świetne te kaczki!!!
Kaczki jakie są każdy widzi.
Kwiatek na 33 ciekawie pokazany.
Pozwólcie, że i ja się wypowiem co do kwiatków - wydaje mi się że przy takim kadrowaniu zdjęć (tzn. okwiat w całości) przydałoby się jednak pogłębić GO, jest to zapewne moje osobiste odczucie ale jakoś bardziej odpowiadają mi kwiatki z ostrością na całym okwiecie (taką GO jak na zdjęciach ja zastosowałbym przy kadrowaniu na pręciki lub inne mniejsze elementy kwiatka).
Kaczki bardzo udane, na zdjęciu 37 odpuściłbym trochę kontrastom.
"Fotografia jest jak seks - jak nie ma w niej uczucia, to technika niewiele pomoże"