13 fajna. Ale powiedz mi jak Cię na 15 te nadjeżdżające auto, którego światła widać nie rozjechało![]()
13 fajna. Ale powiedz mi jak Cię na 15 te nadjeżdżające auto, którego światła widać nie rozjechało![]()
Ostatnio edytowane przez NightCrawler ; 1.02.10 o 23:17
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Akurat 15 to przystanek autobusowy na Nowym Świecie w Wawie więc pewnie wystarczyło stanąć ciut dalej
Albo wiesz jak autobus walną to się zamknęła przysłona i tak o to powstało zdjęcie ale to wtedy kolejnych by nie było.
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
Dzięki za adresy.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
- może troche, choc sprawdzałam. Gdy robiłam zdjęcie na ulicy i na placu było tak dużo ludzików, że zdjęcie musiałam zrobic z ławki , na dodatek statyw był wysunięty jak tylko mogłam najwyżej. Nie wiem czy wiesz ale ta ławka stoi o 3 stopnie wyżej niż teren, na którym stoi kolumna Zygmunta. Za kolumną jest jeszcze niżej. Ale tak wygląda jaby było krzywo.
Ostatnio edytowane przez zorka ; 1.02.10 o 23:16 Powód: Automatyczne scalenie postów
Pozdrawiam Zorka
Z tej serii, podobnie jak przedmówcy wybieram 13.
"Wszystko powinno się robić tak prosto, jak tylko to jest możliwe - ale nie prościej."
Ostatnio edytowane przez zorka ; 1.02.10 o 23:10
Pozdrawiam Zorka
13 zdecydowanie najlepsza. Ale do pozostałych też nie można się za bardzo czepiać. Wszystko ostre, ładne kolory, kadry też przemyślane, tylko ruch uliczny trochę psuje odbiór.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Bardzo przyjemnie u Ciebie. Uwage zwróciły zdjecie 1, 4, seria znad Wisły, nocne przyjemne w odbiorze. Na kwiatkach a szczególnie storczyku tło do poprawy (szum) pozostałe przyjemne. Eksperymenty takie jak z różą odpusciłbym sobie.
pozdrawiam Wiejo
Jestem za! Świetny efekt! Myślę, że gdy go dopracujesz powstaną fantastyczne zdjęcia. Te które wstawiłaś wskazują że jesteś na dobrej drodze, osobiście uwielbiam malowanie głębią ostrości w ten sposób
Pochwalisz się w jaki sposób osiągnęłaś taki efekt?