Piękne te Twoje górskie widoczki! Zachód słońca z żaglówką też bardzo mi się podoba-lubię takie kolorki!
Piękne te Twoje górskie widoczki! Zachód słońca z żaglówką też bardzo mi się podoba-lubię takie kolorki!
"Więc chodź, pomaluj mój świat na żółto..." : Nikon D90 + 18-105mm + grip + 50mm f/1.8
Oly E-520 : zawsze będę cię mile wspominać z łezką w oku!
Witaj Zorka
No musze przyznac ze bardzo podoba mi sie Twoja ostatnia seria zdjec - te kolory, piekne obloki, kadry... Oj, zatesknilam za dlugimi spacerami)
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Witam wszystkich. Dziekuję za opinie i proszę o jeszcze. Moje pierwsze nieśmiałe próby z portretem. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Pozdrawiam Zorka
ocenie tylko wzrok modelki. 1 i 3 - patrzy tak "spod byka". nie wiem czy to było zamierzone ale wydaje mi się że szczególnie do ostatniego pasuje bardziej subtelne spojrzenie.
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Tak na pewno masz rację. Patrzenie "spod byka" nie było to zamierzone. Nie wiem jak powinnam ustawiać twarz modelki aby wyglądała łagodniej. Ale będę się uczyła.![]()
Pozdrawiam Zorka
Na modelkach średnio się znam ( a raczej na technikaliach studyjnych), więc się nie wymądrzam. Ale foto Bieszczad to środkowe jest takie piękne, że mogłabym je zjeść![]()
z łokciami trzeba uważać by nie atakowały do przodu bo robią się niekorzystne przerysowania, poza tym chyba lepiej by kobieta nie chwaliła się zbytnio bicepsami![]()
Najciekawsze dla mnie środkowe, modelka wyszła naturalnie i światło w miarę ciekawe.
Góry ładne ale przeostrzasz.
Witam, bardzo proszę o konstruktywną krytykę poniższy zdjęć. Wiem, że jest wiele błędów o których pewnie nie mam zielonego pojęcia, dlatego proszę o wyrozumiałość. Każda Wasza wskazówka będzie dla mnie badzo cenna.
Pozdrawiam Zorka
dla mnie najlepsze drugie. super jest.
ogólnie to rad nie dam ale z ciekawości zapytam:
czy 2 i 4 nie jest przeostrzone a 1 i 3 nie jest przez przypadek za bardzo delitakne tzn wygładzone
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327