1 i 2 zdecydowanie na...
TAK!!!
1 i 2 zdecydowanie na...
TAK!!!
Ładnie, dodałam bym jednak troche kontrastu i nasycenia![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dziękuję za komentarze. To teraz z innej beczki. Moje próby.
Pozdrawiam Zorka
"Helikopterek " nieźle uchwycony, ale wydaję mi się, że coś przysłoniło jej buzię. Trochę światełko szwankuje, ale jest ok. Czaroz napisał o 1 i 2, ale czy to o tych z początku tematu ? Poogladałbym wcześniejsze Twoje zdjęcia, ale nie ma numeracji, nie ma ogladania. Pozdrawiam
Witaj, Czaroz napisał (tak sądzę) o wrzutce składającej się z 3 zdjęć. Od pewnego momentu zaczełam wstawiać inaczej zdjęcia ale w numeracji chyba się nie pomyliłam. Wszystkie zdjęcia od początku wątku są numerowane. Jak ustawisz się na miniaturce to masz numer zdjęcia np. P124 (to ostatni numer zdjęcia). Wczesniejsze wrzutki mają numerki przed zdjęciem. Fajnie, że do mnie wpadłeś.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez zorka ; 3.08.10 o 07:27
Pozdrawiam Zorka
Ważka ładnie uchwycona, fajne kolory i GO : )
Szkoda, że jakość w tle spadła, ale poza tym mnie się podoba : )
Pozdrawiam : )
A może takie cynie bedą sie podobały albo ne?
Pozdrawiam Zorka
Miłe w odbiorze te ostatnie cynie : ) Ładna kolorystyka, jak i kadrowanie. GO w moim guście, bardzo udana! : )
pozdrawiam, Ola : )
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA