Zorko w górnej lewej części zdjęcia masz biały margines w kształcie klina tak zostaje jak się po prostowaniu lub innych czynnościach nie wykadruje, Poza tym sympatyczne plenery a bruzdy w polu to chyba na szparagi dość rzadko spotykana uprawa.
Zorko w górnej lewej części zdjęcia masz biały margines w kształcie klina tak zostaje jak się po prostowaniu lub innych czynnościach nie wykadruje, Poza tym sympatyczne plenery a bruzdy w polu to chyba na szparagi dość rzadko spotykana uprawa.
pozdrawiam Wiejo
Gdy zobaczyłam 94 od razu pomyślałam że widziałabym inne ujęcie no i widze 98 choć tu możliwe są różne fajne kadrybardzo lubie takie widoczki
96 też dobre
95 niebo takie szarawe i dodaje jak dla mnie niekorzystnej szarości do zdjęcia
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Przestań![]()
Witaj, a jak Ci się widzi B&W
99
Pozdrawiam Zorka
hmmm lubie piękne, zielone kolory wiosnyBW zmienia to zdjęcie....panuje inny klimat i inne odczucia, nie wiem które lepsze, może zależy od dnia, godziny ....
pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Calkiem fajne w B&W jezeli chodzi o klimat.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
95 –bardzo na tak. Taki trochę senny i odrealniony.
Msz pierwsze najlepsze ; ) Może to przez moje spaczenie ale podkręcił bym niebo jeszcze![]()