Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Byłam wczoraj na tarasie widokowym na XXX piętrze PKiN. Niestety pogoda była nie ciekawa. Jak zdążyłam wjechać na górę to zaczął padać deszcz, co prawda krótko. Zrobiłam zdjęcia tuż przed zachodem i pozostałe jak zapaliły się wszystkie światełka. Widok uroczy. Jeszcze nie oglądałam swoich wypocin - może coś da się pokazać albo i nie. Szkoda, że w Warszawie są tylko dwa tarasy widokowe. Chyba, ze jest ich więcej a ja po prostu o nich nie wiem.
Pozdrawiam Zorka
Takich jak na PeKINie jest niewiele i ... baaardzo trudno dostępne![]()
Witam po przerwie wakacyjnej. Na początek zaległe zdjęcie nocne z PKiN. Będę wdzięczna za Wasze opinie.
Pozdrawiam Zorka
Najbardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie. Ładnie to zachodzące słońce wygląda. I niebo też ciekawe. Na drugim chyba troszkę oziębiłabym balans bieli.
Chyba mnie zmobilizowałaś, żeby jednak wjechać na górę.![]()
Pozdrawiam, Jola
Pozdrawiam, Jola
Na drugim, chyba za dużo światła z przodu no i jakieś "wykopki"?
Na trzecim, ładne światło i połyskujące, mokre dachy i ulice- bardzo fajne.
Podsumowując- bardzo udane zdjęcia![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja też bym poszła za wschodzik. A od 12 września będzie otwarte tylko do 18,00 - niestety.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Pierwszy to nie HDR. Wykopki - naturalnie remontowana ulica. Nie mogłam poczekać bo robiłam je przed urlopem. Teraz ulica podobno skończona ale za to jak napisałam yolly od 12 września taras widokowy będzie czynny tylko od 9,00 do 18,00. Więc ani wschód ani zachód.![]()
Ostatnio edytowane przez zorka ; 10.09.10 o 09:51 Powód: Automatyczne scalenie postów
Pozdrawiam Zorka
A teraz kilka zdjęć z wakacji. Co sądzicie?![]()
Pozdrawiam Zorka