thethomson wierzę, moje nie są gorsze, ale większość tu strzela lustrami , dlatego tak jakoś założyłem że ty też
![]()
thethomson wierzę, moje nie są gorsze, ale większość tu strzela lustrami , dlatego tak jakoś założyłem że ty też
![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
pierwsze- sprawia wrażenie niedokonczonego kadru i przez to mało przekonywujące, szachy to drewno jest martwe i nie emanuje swoją naturalną ciepłotą, nawet jak szachownica jest w pola jasno beżowe i ciemno brązowe to wystepuje mała gra kontrastów a jak cz-b to tragedia w postaci niedoświetlonego zdjęcia.
Trzecie znamionuje zimne oczy gada w ciele kota nawet fajne. Pozdrawiam.![]()
pozdrawiam Wiejo
Pionek na tle reszty figur ok. Ale pozostałe raczej nie zachwycają. Nie rozumiem motywu rozstawionych podstawek pod świeczki. Sam układ mało interesujący, a i głębszego przesłania nie widać.
Full speed ahead!
Wujek Maro>ok, zdjecie to niema żadnego przesłania![]()
Zibi> jeszcze się musze nacieszyć moim kompaktem. Ale też czarny jest...![]()
![]()
Wiejo> tak, żeczywiście moje szachy są beżowo-brązowe no i może zdjęcie sprawia wrażenie niedoświetlonego ,chodz troche więcej światła by mu nie zaszkodziło.![]()
Pozdr
Ale przyznacie chyba ,że postępy jakieś poczyniłem bo biorąc pod uwagę moje stosunkowo niedawne fotki to jest rożnica, te napewno nie sa w pelni extra ale mam nadzie ,ze są przynajmniej poprawne. Do większości osób z forum napewno mi duzo brakuje ale wszystko w swoim czasie. Powoli... trening czyni mistrza......![]()
Pozdr
Jasne że poczyniłeś![]()
Dziekitakie słowa były mi potrzebne
![]()
![]()
![]()
Pozdr
2 fotka z szachami jest extraReszta tez ok
Ale najbardziej podoba mi się 2 sam na wszystkich
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Przyznaję, poczyniłeśZamieszczone przez thethomson