Wiem, że nie na temat, ale polecam FE-200, szeroki kąt 28mm, sprawny AF, fajny designZamieszczone przez viper80
![]()
FE-120 odpada ze względu na mały LCD.
Wiem, że nie na temat, ale polecam FE-200, szeroki kąt 28mm, sprawny AF, fajny designZamieszczone przez viper80
![]()
FE-120 odpada ze względu na mały LCD.
Zamieszczone przez viper80
viper - zastanawiam sie, to po co wlazisz do stajni Olka, jezeli produkuje szmelc?
no prosze, nic nie wnoszace, a mimo to dowiedziales sie o istnieniu tak "istotnej" przy wyborze kompaktu sprawy, jak futeral.Zamieszczone przez viper80
Bezsensowne posty wzbogacily Twoja - jak sie okazuje, znikoma wiedze na temat mozliwosci aparatow Canon-pstryk.
Arogancji u Ciebie nie brakuje. Piszesz niechlujnie, bez ladu i skladu, chaotycznie, o interpunkcji chyba nie slyszales, a pozniej domagasz sie zrozumialego czytania swoich postow. Skromnosci, kolego, to by bardziej sie Tobie przydalo.Zamieszczone przez viper80
pozdrawiam,
excel
najładnie w damskiej torebce prezentuje się MINOX a przy tym cena nie gra roli. Pozdrawiam.![]()
pozdrawiam Wiejo
Wiejo, marka niewazna, przy wyborze pamietac nalezy, aby kolor aparatu pasowal do koloru pomadki zony.Zamieszczone przez Wiejo
pozdrawiam,
excel
Zamieszczone przez excel
Arogancja bierze się z czytania takich odpowiedzi i braku zrozumienia bardzo prostego pytania.
Doceniam przyznanie sie do arogancji.Zamieszczone przez viper80
pozdrawiam,
excel
spokój mi to cholera jasna, bo zrobie porządek w 3 sekundy.
było sobie życie
wybacz nie chciałem urazić ale tą torebką to się ubawiłem i musiałem coś dodać od siebie. Pozdrawiam. A tak na serio to kompletnie nie znającemu się na foceniu koledze poleciłem 5050 a po trzech tygodniach przy browarku pokazywał mi zdjęcia pszczółek na kwiatkach w jego ogrodzie. Ale on go nosi na smyczy.![]()
pozdrawiam Wiejo