NO to niech ŻONA wybierze sonbie aparat - wszystkie kompakciki i tak dadzą +/- to samo.
Może OLy z serii mjuMini? albo IXus canona
NO to niech ŻONA wybierze sonbie aparat - wszystkie kompakciki i tak dadzą +/- to samo.
Może OLy z serii mjuMini? albo IXus canona
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Tutaj sugerujesz, ze zona nie radzi sobie z aparatem, bo jest on za trudny dla niej, potrzebuje czegos prostszego. No to Ci odpowiedzielismy na to...Zamieszczone przez viper80
Tu natomiast piszesz, ze bedzie zle wygladal w damskiej torebce... Czyli w tym problem. Nie mogles tak napisac od razu? Byloby prosciej i mniej nic nie wnoszacych postow. Jesli taki jest problem, to rzeczywiscie bierz to co ladniejsze. Z drugiej strony w takim razie zastanawianie sie miedzy FE-120 i FE-170 pod katem parametrow mija sie z celem. Trzeba wybierac pod katem wygladu...Zamieszczone przez viper80
Na koniec jeszcze prosba. Pisz prosze duze litery, kropki w odpowiednich i jakos tak skladniej, bo straszny balagan jest w twoich postach i kiepsko sie to czyta. To tylko taka prosba...
Pzdr[/quote]
W takim razie należy dobrać aparat do torebki - kolor obudowy może być więc istotnym szczegółemZamieszczone przez viper80
Niestety za 500żl super designu ani parametrów nie otrzymasz. Apraty "ładne" zazwyczaj sa jednak droższe i musiałbyś pogodzić się z wydatkiem rzędu 1kPLN. Może Fuji F-30?
E-1 | HLD-2 | GS-2 ** 14-54/f:2.8-3.5 | 40-150/f:3.5-4.5 ** FL-50 | FP-1
Praktica Nova B ** Flektogon 20mm/f4 | Tessar 50/f2.8 | Pentacon Electric 100/f2.8 | Sonnar 180/f2.8
Wlasnie pytanie bylo ktory z olympusow wybrac a nie co zamiast nich uzywac.
Nie pisalem, ze bedzie zle wygladal w damskiej torebce, pytanie bylo jak bedzie wygladal ?
Po tygodniu noszenia w damskiej torebce bedzie wygladal tak jak po roku mojego uzywania.
Wystarczy czytac ze zrozumieniem i bedzie mniej nic nie wnoszacych postow.
Istnieje coś takiego jak futerał.Zamieszczone przez viper80
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zadajac pytanie, ktory z olympusow wybrac chcialem wybrac mniejsze zło i w sumie dostalem odp w pierwszym poscie za co dzieki.
Natomiast z nic nie wnoszacych postow dowiedzialem sie, ze canonem tez mozna pstryk i juz fotka oraz ze istnieje cos takiego jak futeral![]()
Z "ładnych" Olympusów - spójrz na nowinki:
1. Mju 760 - płaściutki, stabilizacja optyczna, duży wyświetlacz (2,5") z rozsądną rozdzielczością (230.000 px).
2. FE-250 - zalety podobne jak porzednika, fuzycznie większa matryca zaoferuje jednak niższy poziom szumów.
3. Mju 700 SW - opancerzony (wytrzymuje upadek z 1,5m), hermetyczny do 10m zanurzenia. Idealny na codzienne focenie.
E-1 | HLD-2 | GS-2 ** 14-54/f:2.8-3.5 | 40-150/f:3.5-4.5 ** FL-50 | FP-1
Praktica Nova B ** Flektogon 20mm/f4 | Tessar 50/f2.8 | Pentacon Electric 100/f2.8 | Sonnar 180/f2.8
Wystarczy pisac tak, by nie sprawiac czytajacym problemow ze zrozumieniem tresci...Zamieszczone przez viper80
Pzdr i mam nadzieje, ze juz Ci koledzy doradzili, co i jak.
a gdzie w tym pytaniu jest problem ze zrozumieniem tresci
"Witam,
zamierzam kupic zonie aparat z sentymentu do olympusa pod uwage biore FE-170 lub FE-120 i zastanawiam się który wybrać ale wydaje mi sie, ze FE-120 ma lepsze parametry.
moze ktos zna te modele i sie wypowie
FE-120 - 500 zł nowy
FE-170 - 450 zł nowy
"
ile w calym temacie odpowiedzi dotyczylo mojego pytania ?
wystarczylo napisac:
bierz FE-120 poniewaz np. ma jasniejszy obiektyw itp
Na koncu poprzedniej strony napisalem, cytujac, o co mi chodzi... Robimy OT'a, zostawmy to. Jesli uzyskales juz odpowiedz to ok, a jesli nie, to pytaj dalej, postaramy sie Ci jakos pomoc.
Pzdr i zycze trafionego zakupu![]()