Nr 4 rewelka futrzak
Nr 4 rewelka futrzak
Dziękuję wszystkim za miłe słowa)) Muszę przyznać, że nie spodziewałam się tak pozytywnych ocen - tym bardziej, że jak wspominałam jestem bardzo początkująca.
Co do zdjęcia nr 3 - kot i klatka - zgadzam się, że bałagan w kadrze - myślałam, że więcej osób to wytkniekadr był jeszcze bardziej zabałaganiony stąd finalny format zdjęcia (jakieś bluszcze, nogi aniołka przyklejonego do tarasu i ten nieszczęsny kompostownik w tle
) No ale nie byłam w stanie wszystkiego ogarnąć - kot jest dość płochliwy a chciałam zdążyć pstryknąć fotkę - no i kompostownik zbyt ciężki
taztaz - co do avatara - to mój pies był bardzo zainteresowany co to mu tam pstryka
Pozdrawiam serdecznie!
Jak dla mnie nr3 i 4. Na trójce te nóżki na górze kadru przeszkadzają, Ogólnie scenka świetna. Na czwórce światło bajka
4 bardzo przypadło mi do gustu![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Tak jak poprzednikom przypadły mi do gusty 3 i 4 (to jak w kreskówce z Tweety'm)
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
Witaj.
Miałam właśnie wytknąć ten bałagan w 3. Kicia piękna, klatka jako drugi motyw - dobrze, ale te amputowane nóżki... Wrrr...
Zima na 1 dobrze pokazana, na 2- nic ciekawego. Kicia na 4- ładnie złapana i ciekawe światło do tego.
Będą z Ciebie ludzie.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za opiniePróbowałam coś zdziałać z tymi nóżkami ale jednak moje umiejętności w photoshopie to jeszcze nie ten poziom
![]()
W sumie bardzo udany debiut,pozdrawiam![]()
Ja także oceniam debiut bardzo pozytywnie -masz oko -- zwróć uwagę na technikę i promuj swój styl --pozdrawiam--oczywiście 4 najbardziej mi się podoba , bo moim kumplem jest kot
![]()
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 31.01.10 o 01:09
Minęło już trochę czasu odkąd się udzielałam wstawiając swoje zdjęcia do oceny (choć na forum zaglądam codziennie) - myślę, że nadeszła pora na następne. Czekam więc na wskazówki)
5. Biedronka
Załącznik 32711
6. Kicia schowana pod taczką
Załącznik 32712
7. Hmm
Załącznik 32713
8. Tulipan zrobiony nocą
Załącznik 32714
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez N1ka ; 17.11.10 o 15:25