Przyjemny widok Tomashhhhh. Dol lepszy niz gora. Moze trzeba bylo troche na niebem bardziej popracowac,wyciagna bardziej te chmury i ozywic .....
Ja bym pokombinowala.
Przyjemny widok Tomashhhhh. Dol lepszy niz gora. Moze trzeba bylo troche na niebem bardziej popracowac,wyciagna bardziej te chmury i ozywic .....
Ja bym pokombinowala.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
ja wiem ze te chmury przy tej focie takie nie do konca dobre, ale obrobki tez sie ucze i nie do konca mi to wychodzino i oczywiacie witam sedrecznie w moich skromnych forumowych progach Masakrer
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Dwa ostanie widoki poprawne, ale bez polotu, takie zwyczajne. Czyżbyś osiadł na laurach?Za poprzednikami, popracuj nad chmurami. Landszafty (czt. pejzaże, widoczki) i architektura wychodzi Ci najlepiej, szlifuj temat.
pozdrawiam
o, Bzyku zajzala gdzie tam na laurach siadlem, jestem jeszcze bardziej chetny do focenia i nauki obrobki, no i wiem ze trza szlifowac, szlifowac, az bedzie gitarrra
aha, Bzyku, wiem ze landszafty to pejzaze, widoczki itp
dzieki za odwiedziny, pozdrawiam
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
O widzę że kolega Tomashhh pochodzi z moich okolic można wiedzieć skąd dokładnie, może niedaleko.
dziekuje Helmuth za ten BBcoda sciezka z prawej zniknela, bo to inny kadr
tzn inne zdjecia
a co do masek i warstw, to nie ogarniam tego i nie wiem o co chodzi, ale pogrzebie tam gdzie trzeba i popraktykuje, wszystko przede mna
Senkju Helmuth
![]()
Witaj.Zamieszczone przez Tomashhh
Całkiem nieźle,gdyby jeszcze kopmozycja była ciekawsza;w tej chwili wygląda to bardzo poucinane.Zdecydowanie brakuje mi tutaj pierwszego planu z prawdziwego zdarzenia.
Pamiętaj,że w fotografii pejzażu,mocny pierwszy plan to podstawa!
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Zgadzam się z e-510. Widoki naprawdę ładne i trzeba je zachować a przy tym popracować nad kompozycją tak aby wyraźnie zaznaczyć co w zdjęciu jest najważniejsze i od tego budować przez wizjer dalszy plan.
pozdrawiam Wiejo
witam Wszystkich w moim watku po przerwieprzerwa wynikala ze swego rodzaju niemocy tworczej, glownie ze wzgledu na pogode nieciekawa, no ale bylo, minelo
wrzucam 2 nowe jpgi i czekam na wszelkie odpowiedzi
lubie prostokaty, kwadraciki, okienka, tak wiec wrzucam cos z tego "dzialu"
wszelki odzew bardzo mile widziany
![]()