Co sądzicie szanowni koleżanki i koledzy-forumowicze o plecaku Case Logic SLRC5, mam zamiar takowy kupić.
Co sądzicie szanowni koleżanki i koledzy-forumowicze o plecaku Case Logic SLRC5, mam zamiar takowy kupić.
W wątku ''torba/plecak'' chyba coś o nim było a jak nie o nim to o jego bracie o nr.4
Pozdrawiam.
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Ano było o SLRC4 bo ja nawet coś pisałem.
Mam go już jakiś czas i jestem zadowolony. Wprawdzie żeby wyciągnąć sprzęt trzeba go z pleców ściągnąć (albo poprosić 2 osobę), ale jest naprawdę wygodny i u mnie sprawdza się wyśmienicie.
Spokojnie mieści e510+14-54 (40-150 stare też) w komorze na aparat + ok 4 obiektywy, głowicę do statywu, filtry, baterie, ładowarki itp. No i netbooka
Jeżeli masz jakieś pytania to śmiało.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
NightCrawler-czy można do niego przytroczyć butelkę z wodą i statyw? Nie chodzi mi o prowizorkę własnej roboty, tylko czy producent taka możliwość przewidział fabrycznie? Łażę po górach sporo i wiadomo, butelkę lepiej mieć w/przy plecaku... .
U mnie na obu bokach są po 2 paski z zaczepami. I tam bez problemu idzie zaczepić statyw (aczkolwiek widziałem lepsze i bardziej logiczne rozwiązania).
Ja noszę statuw albo w jego pokrowcu przypiętym do tych pasków albo sam statyw przypinam tymi paskami za nogi.
Niestety paski te są za krótkie aby zmieścić tam butelkę wody (mała spokojnie wejdzie do komory na obiektywy, ale większa już raczej nie).
Masz tu na szybko zrobione zdjęcia tych pasków co byś wiedział o co mi chodzi (sorki za jakość ale na szybko robione).
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Dzięki za fot. i info.