Myślę że to jest możliwe.
Spójrzcie jak to było u Pentaxa: najpierw pojawił się kompakt ze stabilizowaną matrycą (A10 jak dobrze pamiętam), krótko po tym pojawił się słynny K110D ze stabilizacją matrycy![]()
Myślę że to jest możliwe.
Spójrzcie jak to było u Pentaxa: najpierw pojawił się kompakt ze stabilizowaną matrycą (A10 jak dobrze pamiętam), krótko po tym pojawił się słynny K110D ze stabilizacją matrycy![]()
wbijać w tą stabilizację... będzie to będzie, nie będzie to przeżyjemy. niech przynajmniej przełożą matrycę E-330 do poważniejszego body. nie obraziłbym się.
Ja podejrzewam, że matryca będzie lepsza niż w E330Zamieszczone przez KaarooL
![]()
Coś takiego powiadał RE.Zamieszczone przez celebrity plus
![]()
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
pierwsze "płoty za koty", czyli rozgryzienie matrycy panasonika z LV
teraz czas na cos, co rzeczywiscie powinno wykorzystywac ta matryce a nie jakies beta-testy w stylu E330.
milym akcentem byloby wykorzystywanie nastaw ostrosci w trybie B wykorzystujac metode detekcji kontrastu na matrycy (bez klapania lustrem), pomiar swiatla rowniez mozna zrealizowac w ten sposob.
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
Wszystko się zgadza, jednak nie do końca można sobie pozwalać na takie eksperymenty w stylu E-330 i E-400. Biorąc pod uwagę sytuacjęZamieszczone przez cra3y
![]()
W ciągu roku dwie lustrzanki to nieźle, ale jest niesmak...
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
Jaki kufa niesmak? Tego nie rozumiem!Zamieszczone przez Yx
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
wezmy np. Canona 400D. co mamy tam nowego? ano antystatyczna "trzepaczke" matrycy + programowe algorytmy likwidowania "syfkow" na zdjeciuZamieszczone przez Yx
latwiej przetestowac na modelu wzglednie niskim, gdzie jest duzy feedback oraz gdzie w razie wtopy, opinia za mocno nie pociagnie sprzetu profi w dol
podobnie jest u olka, z tym, ze olek musi walczyc takimi "ficzerami", poniewaz w klasycznej walce - przy tej samej technologii, co konkurencja - jest do tylu z jakoscia obrazu
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
Więc po E-330 wszyscy czekali na jedno, a przyszło drugie i nie do końca wyszłoZamieszczone przez RadioErewan
![]()
Teraz zapewniasz, że będzie cacy to już znikają żale![]()
![]()
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
jaaaaaaaaaa ale wyczesany temat, moze zmienić na "gdybanie" ? Będzie dobrze, zobaczycie![]()
było sobie życie