ale ja tak na przyszłośc sygnalizuję że się tak dzieje nie że to jaki wielki problem czy coś.
ot tak na "zaś" rzekłem
ale ja tak na przyszłośc sygnalizuję że się tak dzieje nie że to jaki wielki problem czy coś.
ot tak na "zaś" rzekłem
Oczywiscie, ze sie blokuje jak sie nadmiernie odswieza z tego samego ip, potem zmiana na inne niekoniecznie cos daje, przetestowane duzo wczesniej, licznik stoi od kilku dni i ani drgnie... uwazam, ze rozwiazanie tego konkursu nie jest zbyt fartowne i w duzej mierze bedzie wynikiem szczescia i przypadku...
pozdroofka
Ech a tak chcialem EP2...![]()
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Nieprawda, ze tylko 1 odslone, jak pisalem sprawdzone duzo wczesniej, kiedy to EP1 w myslach nawet niekielkowalo tworcom
Niestety smutna to prawda, ze konkurs bedzie rozstrzygniety w duzej mierze, za sprawa szczescia, przypadku, losu, durnego zliczania yt (niepotrzebne skreslic)
a szkoda.
pozdroofka
"mię się zdaje" że to sie zbiegło z umieszczeniem tego filmu w wątku.
może wielokrotne oglądanie z jednego osadzonego okna na forum coś nakiełbasiło bo sądząc po komentarzach zrobił sie nagły boom na film... generalnie jak pisał wcześniej Fotomic. cały konkurs jest dla "funu" i nie ma co z tego robić tragedii. zardzewiało to trudno, może odrdzewieje.
Mam cichą nadzieję ze on coś tam sobie liczy, ale jesli nie to dramatu też nie ma
Zadziwia mnie maruderstwo co poniektórych. Regulamin jest taki, nie inny i jak nie pasuje, nie biorę udziału. Też chciałbym pena (o jak chciałbym), ale do wrocka nie mogłem, bo sesja, pożyczyć nie mam od kogo, więc cóż, może kiedyś dostanę pod choinkę. I gadanie, że zamiast pena powinien być bon, gotówka, łikend w sheratonie, jest beznadziejne. Ych. Podpisuję się pod dobasem, no.