Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: ZD 11-22mm czy ZD 14-54mm ?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Świnoujście
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    No coz, wyszedlem z zalozenia,ze skoro osoba ktora zarobilaby na sprzedazy obiektywu,sugeruje aby jednak zrezygnowac na pewien czas, jest to dostateczny dowod na
    zblizajaca sie prosperity w asortymencie Olka.
    Powaznie traktowalem wszystkie otrzymane tu opinie,jednak :1/bardzo pragnalem zmienic obiektyw 2/przeszukujac zawartosc forum (nie tylko tego ) od 2005r oczekiwane sa Znaczace Zmiany w ofercie Olka ,a ciagle ich niewiele .
    Zatem po rozmowie z hurtownikiem i zebraniu w calosc posiadanej juz "hipotetycznej" wiedzy ,stwierdzilem,ze te zmiany w ofercie sa bardziej Prawdopodobne niz Hipotetyczne.
    Bardzo mnie to zarazem cieszy

| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez celebrity plus

Nie rozumiem - my nie mogliśmy, a jakiś sprzedawca zrobił to w kilku zdaniach
    właśnie, półsłówka, tajemnice,
    a tu niemal kawa na ławę... :-/
    tym niemniej informacje budujące...
    pozdrawiam

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez blacha
    Dzisiaj mialem fascynujaca rozmowe z pewnym sprzedawca- mianowicie stwierdzil on,ze zakup w chwili obecnej obiektywu 14-54 jest lekko "nierostropny" z uwagi
    {klik}
    --->>Niech pan sie wstrzyma te 1,5 miesiaca a na pewno spotkamy sie pod koniec marca na zakupach ,teraz odradzam.

...wstrzymalem sie...
    Coś mi się wierzyć nie chce, że są tacy sprzedawcy (nie tylko w Polsce). Plany Olympusa zna niewiele osób, sklepikarz? Hmmmm.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

| OlyJedi Awatar Jack
    Mieszka w
    Błonie
    Siła reputacji
    131
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    Coś mi się wierzyć nie chce, że są tacy sprzedawcy (nie tylko w Polsce). Plany Olympusa zna niewiele osób, sklepikarz?...
    Ja też czytam i uwierzyć nie mogę
    Jack

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    No trudno wyjaśni się wszystko za 39 dni

BTW muszę popytać swojego sprzedawce

| OlyJedi
    Mieszka w
    Świnoujście
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Coś mi się wierzyć nie chce, że są tacy sprzedawcy (nie tylko w Polsce). Plany Olympusa zna niewiele osób, sklepikarz? Hmmmm.

Pozdrawiam
    No coz, okreslenie "sklepikarz" niespecjalnie jest trafne w jego okresleniu, bardziej "hurtownik", raz go tak okreslilem.
    Czy jego informacje sa prawdziwe ...? Nie wiem, jak wielu z nas.
    W przeszlosci dokonywalem zakupow u tego czlowieka, moze stad jego zaufanie do mnie?
    Nie umiem znalezc innego wytlumaczenia dla zachowania sprzedawcy ktory namawia klienta aby nie dokonywal u niego zakupu...co najmniej zastanawiajace...

Chyba ,ze czyta to forum i zna wieklkie nadzieje i oczekiwania uzytkownikow 4/3.
    Ale zdrugiej strony ,powienien tez wiedziec,ze jezeli Oly zawiedzie te oczekiwania, wiele osob moze zaczac przechodzic na inne systemy lub zawieszac na czas nieokreslony wielka milosc do E systemu i na gwalt wyprzedawac towar przed PMA.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria

Pozdrawiam
    No coz, okreslenie "sklepikarz" niespecjalnie jest trafne w jego okresleniu, bardziej "hurtownik", raz go tak okreslilem.
    Czy jego informacje sa prawdziwe ...? Nie wiem, jak wielu z nas.
    W przeszlosci dokonywalem zakupow u tego czlowieka, moze stad jego zaufanie do mnie?
    Nie umiem znalezc innego wytlumaczenia dla zachowania sprzedawcy ktory namawia klienta aby nie dokonywal u niego zakupu...co najmniej zastanawiajace...

Chyba ,ze czyta to forum i zna wieklkie nadzieje i oczekiwania uzytkownikow 4/3.
    Ale zdrugiej strony ,powienien tez wiedziec,ze jezeli Oly zawiedzie te oczekiwania, wiele osob moze zaczac przechodzic na inne systemy lub zawieszac na czas nieokreslony wielka milosc do E systemu i na gwalt wyprzedawac towar przed PMA.
    Raczej po

| OlyJedi Awatar Jack
    Mieszka w
    Błonie
    Siła reputacji
    131
    Moja galeria
    ...Ale zdrugiej strony ,powienien tez wiedziec,ze jezeli Oly zawiedzie te oczekiwania, wiele osob moze zaczac przechodzic na inne systemy lub zawieszac na czas nieokreslony wielka milosc do E systemu i na gwalt wyprzedawac towar przed PMA.
    Może dostał dobrą ofertę na Alfę ??? A z tą miłością też trzeba sie zdeklarować, albo w te, albo we wte, z tą samą męczę się już 27 lat i ciągle dokładam, a jeszcze nie pomyślałem, żeby przehandlować na jaką młodszą , zmieniłbym, jakby się okazało, że warto, ale musiałbym mieć 100% pewności, a nie panikować na podstawie plotek
    Jack

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jack
    ...Ale zdrugiej strony ,powienien tez wiedziec,ze jezeli Oly zawiedzie te oczekiwania, wiele osob moze zaczac przechodzic na inne systemy lub zawieszac na czas nieokreslony wielka milosc do E systemu i na gwalt wyprzedawac towar przed PMA.
    Może dostał dobrą ofertę na Alfę ??? A z tą miłością też trzeba sie zdeklarować, albo w te, albo we wte, z tą samą męczę się już 27 lat i ciągle dokładam, a jeszcze nie pomyślałem, żeby przehandlować na jaką młodszą , zmieniłbym, jakby się okazało, że warto, ale musiałbym mieć 100% pewności, a nie panikować na podstawie plotek
    Jack
    hahahaha

Dobra a teraz trochę prawdy, dlatego że wiem coś czego Wy nie wiecie, ale pragnę Was poinformować. Otóż tak naprawdę Olek da ciała na całej linii, a to wszystko to jak zawsze gdybanie którego jest dużo(nawet na naszym forum). Tak więc trzeba powoli wysprzedawać sprzęt.

No i sedno.

kupie tanie 50macro, 50-200, 150, 11-22, także proszę się nie bić, kto sprzeda za mniejszą kwotę ten wygrywa. Nie martwcie się, sprzęt znajdzie nabywców, niestety dużo stracicie.
    było sobie życie

| OlyJedi
    Mieszka w
    Świnoujście
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez celebrity plus

Raczej po
    Raczej przed...co zrobi z nowym sprzetem Olka ,jak ludzie zaczna sie dopytywac np. o Pentaxa czy Nikona? ( nie wierzac w obietnice ,ze moze PMA 2008 lub 09 cos pokaze)...

Co do systemow , mam bardzo pragmatyczne podejscie do milosci systemowej...

Ale poki co, to chce sie zenic! ( wyjsc za maz?!?!?! Evolt 500 to chyba facet? w najlepszym wypadku transwestyta )