Ja jestem cały czas wstrząśnięty zdjęciem które najpierw się w galerii pojawiło, szoku dodał Twój opis. Zdjęcie z kobietą również bardzo mi się podoba, jest u mnie na 2 miejscu w tym wątku.
Wyklikane z mobilka
Ja jestem cały czas wstrząśnięty zdjęciem które najpierw się w galerii pojawiło, szoku dodał Twój opis. Zdjęcie z kobietą również bardzo mi się podoba, jest u mnie na 2 miejscu w tym wątku.
Wyklikane z mobilka
Czas zaczac rozdawać ubranka dzieciom. Czekają i myślą czy dzisiaj coś dostaną.
12.
Ich spojrzenia zdradzają zdenerwowanie, nieufność i dwa gramy strachu.
13.
Gdy następuje chwila rozdawania darów i słodyczy rozpoczyna się euforia dzieciaków i już nikt nie panuje nad porządkiem i ich radością.
14.15.
Biegaja od jednego punktu do drugiego, w których rozdaje się dary. Aby tylko wyciągnąć coś jeszcze.
16.
Prawie każdy coś dostanie. Prawie, bo nie da się każdego zadowolić, nie da się obdarować całego świata.
17.18.Przekonałem się o tym będąc w każdej wiosce, a nawet w pojedynczym gospodarstwie tych gościnnych ludzi.
Kolejna porcja rewelacyjnego reportażu. A teraz znów czekam na ciąg dalszy![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Bardzo ciekawa i ujmująca opowieść.
W kazdych konfliktach ...dzieci sa strona, ktora ponosi najwieksze koszty.
Ostatnio edytowane przez waruga ; 27.01.10 o 21:50
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Opowieść i zdjęcia bardzo przejmujące. A zdjęcie nr 13 rewelacyjne wg mnie.
Pozdrawiam, Jola
Bardzo mocno wyróżnia się zdjęcie 13 jest tak niesamowicie żywe i prawdziwe tak, ze wielki szacun za ten kadr. Pozostałe bardziej reporterskie z akcji rozdawania darów. Widać to niektóre dzieci z bardzo daleka w tym klimacie przychodziły.
pozdrawiam Wiejo
Chimol, nieprzejmuj sie krytyką ważne jest aby klapać lustrem. Może i ja założe wątek Czad moim okiem ? Zdjęcia bardzo na plus
Kolejne fotki super, lecz w zastanym słońcu jakoś im barw brakuje chyba że to celowo tak bo pokazują w końcu tragedie tamtego świata.
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233