Hmmm, dopiero dwa zdjęcia a już tyle komentarzy? Mam nadzieje, Chimol, że masz dużo zdjęć. Watek zapowiada się na jeden z popularniejszych.
Hmmm, dopiero dwa zdjęcia a już tyle komentarzy? Mam nadzieje, Chimol, że masz dużo zdjęć. Watek zapowiada się na jeden z popularniejszych.
chimol czekam z innymi na kolejne fotki. Po tych dwóch ciężko coś napisać. Na razie nie ma o czym, ale spodziewam się po tym wątku wiele.
Pozdrawiam
Dzięki za odwiedziny. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania w kilku krótkich zdaniach. Zdjęcia były focone gdy miałem na to czas, czyli jak nic sie nie działo wokoło. Co do obróbki, to bedzie to tylko zmniejszanie, delikatne wyostrzanie i ewebtualna konwersja do B&W. Komentarze do zdjęć? Na 1 zdjęciu jest babinka, która chciała od nas pieniędzy. Pytaliśmy czy da się dojechać do jakiejś wioski. Szła z 2 chłopcami, z których jeden był slepy na jedno oko. Na 2 zdjęciu znajduje sie rolnik, który nie chciał dać sie sfotografować. Zasłaniał się ręką, która mnie strasznie zaintrygowała. Była strasznie poniszczona. Chodziło już mi bardziej o sfocenie ręki, niż człowieka. A jakość słaba bo ISO miałem na 640 i jakoś tam próbowałem to foto ratować. A w tle stoją rosomaki, które się jeszcze pojawią.
Babcia i jej wnuczki? Może. Zamiast pieniedzy dzieci dostały słodycze.
3.Babcia dostała "eski" amerykańskie /MRE/ Musieliśmy wyrzucać z nich karbid służący do podgrzewania jedzenia, bo zdarzały się przypadki, że tubylcy jedli karbid i się truli.
4.Babcia powiedziała którędy można przejechać i odeszła
5. Zdjęcie porzuconego dziecka już było w galerii, ale wrzucam je żeby pokazać całą historię. Ale to innym razem. Pozdrawiam
more....![]()
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90
o matko.. to dzieciak.... a ja myslalem, ze to jakas koszulka z nadrukiem.... dzizas...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ostatnie mocne. Bardzo mocne.
Co się stało z tym biednym dzieckiem?
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Współczuje Ci że to wszystko widziałeś, znam opowiadania żołnierza z misji w Afganistanie.
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
Ostatnie fenomenalne...
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Cieszy mnie fakt, że Twoje zdjęcie zostało docenione w OlyRulez.
.
Oooooj... bede uwaznie sledzil ten watek, zdjecia genialne, zwlaszcza ostatnia seria, trzymaj sie szerszych kadrow tak jak w ostatniej, reportaze fajnie wygladaja w szerokich albo skrajnie krotkich kadrach (przynajmniej ja tak lubie). Czuje ze bede tu czesto zagladal