Eeee, chyba nie?
ps.Oglądnięte jednym tchem.
Eeee, chyba nie?
ps.Oglądnięte jednym tchem.
XZ-2|D800E|moje 500px
Przeczytałam twój wątek jak BARDZO DOBRĄ literaturę faktu, w dodatku popartą niezłymi zdjęciami!
Zaglądam tu co kilka dni czekając na więcej!!!!
Chimol! Zlituj się nad niecierpliwymi, rządnymi nowych wpisów i zdjęć i wrzuć coś jeszcze! Plisss![]()
Pozdrawiam!
Bodajże dwa dni temu, przejrzałam cały wątek i obejrzałam wszystkie zdjęcia.
Poświeciłam na to pół nocy... straciłam i jednocześnie zyskałam mnóstwo...
Byłam pod tak wielkim wrażeniem że nie wiedziałam co napisać. Przez przypadek trafiłam na cytowany fragment wypowiedzi z festiwalu w Wenecji, an temat rosyjskiego filmu, który wygrał tak sobie znienacka ponoć....
Te słowa były odzwierciedleniem moich myśli, tylko ja nie potrafiłabym tego powiedzieć w tak prosty sposób a tak dobitnie dlatego wklejam tu ten fragment a słowo film należy zastąpić zamiennie słowami, zdjęcia/reportaż....
"...są filmy, które sprawiają, że płaczesz, są filmy, które cię rozśmieszają, są takie, po których myślisz albo marzysz. Są też takie filmy, które zmieniają twoje życie na zawsze..."
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Chimol fajne fotki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fajnie, że jeszcze tu zaglądacie. Troszkę zdjęć jeszcze mi zostało, ale czasu na razie nie mam. Jak mi się wszystko poukłada w życiu to postaram się coś wrzucić.
Pozdrawiam.
Wątek już dawno powinien awansować oczko wyżej. Przeniosłem wątek do działu "Ocena zdjęć".
Zgadzam się z przedmówcami - świetne zdjęcia i opisy. Powodzenia.
Ostatnio edytowane przez leszekkl ; 30.03.12 o 21:43
a ja nie wiem co napisac , juz chyba wszystko zostalo powiedziane , poprostu super , ps. pozdrawiam sasiada 15 min samochodem![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
No to się stało Chimol-u. Hades po prostu Cię załatwił awansując...
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro