Mnie się podobają oba zdjęcia, twarze pełne emocji.
Mnie się podobają oba zdjęcia, twarze pełne emocji.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Obie fotki mnie dotknely. Byc moze pierwsza jest lepszej jakosci, ale twaz faceta na drugiej wzbudza strach i obawe. Zgadzam sie z Ktotkiem, ze w wypadku takich relacji fotograficznych, poprawnosc kadru, swiatla i osrosci to sprawa drugorzedna. Bede tu zagladac z ciekawoscia i niepokojem.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Zapowiada się ciekawy wątek.
Także popieram ...
moim zdaniem, jesli chcesz sie pokusic o reportaz, to daruj sobie wszelakiego rodzaju obrobke- tylko zniszczysz klimat i caly sens. wrzucaj pelne kadry, bez wycinania, a juz na pewno bez zabaw w winiety, desaturacje itp itd. moze jedynie konwersja do BW, ale to zdecyduj sie na poczatku, bo pozniejsze miksowanie moze tylko popsuc odbior. no i zgadzam sie z przedpiszcami- komentarze bardzo wskazane![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
zdjęcia super, szczególnie 1.
ale czemu tylko dwa ???????
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90
Tez sie nie moge doczekac kolejnychzrob ten gest w strone widzow i wrzuc troche kolejnych.
jedynka bardzo udana![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
k@czy ma racje,wrzucaj i nie przejmuj się jeśli niektóre zostaną skrytykowane. 1 świetnie
E-510/ZD14-54/UVPRO1/FL36R/mju780
http://picasaweb.google.pl/aartur.telega