Czekam na każdy Twój wpis z niecierpliwością, bardzo plastycznie wszystko opisujesz.
Bardzo dziękuje !!
Czekam na każdy Twój wpis z niecierpliwością, bardzo plastycznie wszystko opisujesz.
Bardzo dziękuje !!
Rewelacyjny fotoreportaż, zdjęcie 26 świetne.
Niesamowity ten reportaż i jak dla mnie pouczający. Jak następnym razem będę chciala narzekać, że coś mi brakuję (np. nowego garnka), to przypomnę sobie biedy tych ludzi![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Wyjeżdżamy z poradzieckiej bazy. Żegnają nas przyjazne gesty.
Zawsze jak odwiedzałem te strony, to patrzyłem na teren wokół fortecy pod względem taktycznym. Obsadzone wzgórza posterunkami obserwacyjnymi, trudne podejście do obiektu...
54.
Teraz zastanawiajac się myślę sobie, że byłby to raj dla turystów. Piękne trasy narciarskie, miejsca do wspinaczki, jeziora. 3/4 roku można się opalać, a nawet więcej.
55.
56.
Jednak dwie rzeczy stoją na przeszkodzie. Ortodoksyjni ludzie, którzy nie chcą żyć inaczej niż żyją oraz trwające tam wojny, które przewijają się co któreś pokolenia.
57.
Fotki z pieknymi widokami.. 57.w pelnym rynsztunku.. swietnie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
55 bardzo mi się podoba - wszystko: kadr, kolory...pysznie
56 i 57 - ciekawe![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
ciekawe zdjęcia podkreślające klimat
Wątek wciąga. Zdjęcia jak zdjęcia, ale wraz z bardzo udanymi opisami stanowią świetnie opowiedzianą historię.
Pozdrawiam
Bardzo ciekawy wątek. Obserwuję z uwagą i widzę, że wiele zdjęć zasługuje na uwagę. Wiem, że nie pojechałeś tam "strzelać z migawki" tylko naciskać spust czegoś zupełnie innego. Tym bardziej chwała Ci za to co uwieczniłeś!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R