Fajne foty z pojazdami, ktorymi sie poruszacie... robia wrazenie. Podobaja sie bardzo.
Fajne foty z pojazdami, ktorymi sie poruszacie... robia wrazenie. Podobaja sie bardzo.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zestawienie pojazdów ciekawe ale tak mi się wydaje, że ten od przyjaciół lepsiejszy. Portret dziadka świetny.
pozdrawiam Wiejo
41. bardzo mi się podoba, Rosomaki jakie mijam w Siemianowicach jeżdżą bez flag i czyste![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Znakomite fotki znakomicie pokazane.Opisy doskonale uzupelniaja calosc.
Pomimo tego,ze ciagly stres pokazujesz kawal dobrej roboty.Nie kazdemu to sie udaje.Nie chce myslec jakie by byly gdybys byl tam na urlopie i bez stresu tylko fotki robil.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
zdjęcia są kapitalne, 44-ka uuu, trochę w głowie się kręci
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
z obróbką masz problem ale kadry masz fenomenalne.
Jeśli zyskasz więcej doświadczenia i przejdzie ci HDR to myślę, że jeszcze zyskają a dużo im nie brakuje.
Jestem pod wrażeniem, nie mogę tylko napisać, że zazdroszczę wycieczki![]()
Kolejna świetna seria. Naprawdę trzymasz wysoki poziom i miło się ogląda Twoje zdjęcia.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Czy to prawda że w konwoju 100km można jechać 24 godz sprawdzając każdy zakamarek?
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
Wygląda chyba bardziej majestatycznie i groźniej. Ale uzbrojenie ma gorsze, mniej kół, strasznie twarde zawieszenie no i mniej się go boją taliby. Na rosomaki mówią "zielone diabły", bo w nocy widzą
Taka praca. Czasem się myśli "co ja tu robię?", ale idzie się przyzwyczaić. To był mój trzeci wyjazd. Już trochę świata zwiedziłem dzięki "biurom turystycznym" MON. I jak to się mówi "no risk, no fun" - ja się tego trzymam.
Można nawet dłużej, ale raczej aż tak źle nie jest. Około 300-kilometrowe trasy pokonywaliśmy w 24 h. Nie ma możliwości i czasu sprawdzić wszystkiego. Trzeba mieć trochę szczęścia.
Dziękuję za tak liczne odwiedziny i komentarze. Pozdrawiam
chimol, zdjecia, tak jak przedmowcy pisali sa rewelka, pieknie to wszystko lapiesz i pokazujesz, gratuluje![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi